vectra c - blbne hmlovka
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
panasonic650
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Júl 2010, 13:43
- Auto: Vectra C
Hmm... aj mne sa asi rok dozadu zacala sama rozosvecovat lava predna hmlovka. Vyriesil som to tak ze som ju odpojil. Po poslednej oprave mi vymenili ziarocku a znova zapojili. Ziarovka sa vypalila po par dnoch. Som zvedavy ci to tu nejako vyriesite. (ozaj su original nedorabane)
Opel Vectra C benzin 2.2 direct Z22YH
-
Kajo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
- Auto: Astra G
Tak potom je chyba v tom module, ktorý riadi žiarovky.panasonic650 napísal:Hmm... aj mne sa asi rok dozadu zacala sama rozosvecovat lava predna hmlovka. Vyriesil som to tak ze som ju odpojil. Po poslednej oprave mi vymenili ziarocku a znova zapojili. Ziarovka sa vypalila po par dnoch. Som zvedavy ci to tu nejako vyriesite. (ozaj su original nedorabane)
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
-
panasonic650
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Júl 2010, 13:43
-
iurai
je chavlyhodne, ze si nechcel zakladat novu temu, ale tema http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=23385 bola dost vzdialena, preto som to rozdelil
za tie hmlovky je zodpovedny ak sa dobre pamatam UEC co je pocitac v prednej poistkovej skrinke. takze to moze byt hodne zapeklite.
za tie hmlovky je zodpovedny ak sa dobre pamatam UEC co je pocitac v prednej poistkovej skrinke. takze to moze byt hodne zapeklite.
-
VeCeZ22YH
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Okt 2010, 19:08
zdravim.
mam podobny problem s lavou hmlovkou. ukazuje to aj palubak.
hmlovka nesvieti. po oprave a vymene celeho naraznika s hmlovkami svietila tak mesiac. skusal som to. teraz uz nie. mal som problem s baterkou ktoru som casto menil a odpajal. mohla sa tymto poskodit?
panasopnic650
vyriesil si problem?
co ten modul.
niekde som pocul ze hmlovky su dost castym problem pri VeCe. je to tak?
dakujem
mam podobny problem s lavou hmlovkou. ukazuje to aj palubak.
hmlovka nesvieti. po oprave a vymene celeho naraznika s hmlovkami svietila tak mesiac. skusal som to. teraz uz nie. mal som problem s baterkou ktoru som casto menil a odpajal. mohla sa tymto poskodit?
panasopnic650
vyriesil si problem?
co ten modul.
niekde som pocul ze hmlovky su dost castym problem pri VeCe. je to tak?
dakujem
VeCe 2.2 16V direct sedan
-
VeCeZ22YH
- Strieborný užívateľ

macil
nechcel som zakladat dalsiu temu o hmlovkach lebo ich je dost tak som sa opytal tu. :roll: aj kvoli tomu ze panasonic650 ma asi zhodne auto.
este som ju nepozrel veru :/
v kufri mam povodnu co tam bola aj so ziarovkou ktoru chcem prehodit ak bude tato nova vypalena. ak nebude opat svietit tak uz neviem.
som amater tak to prosim ber do uvahy
nechcel som zakladat dalsiu temu o hmlovkach lebo ich je dost tak som sa opytal tu. :roll: aj kvoli tomu ze panasonic650 ma asi zhodne auto.
este som ju nepozrel veru :/
v kufri mam povodnu co tam bola aj so ziarovkou ktoru chcem prehodit ak bude tato nova vypalena. ak nebude opat svietit tak uz neviem.
som amater tak to prosim ber do uvahy
-
VeCeZ22YH
- Strieborný užívateľ

pozrel som ziarovku a ta je ok. aj kebalaz.
1)problem je ale v tom ze na palubaku ukazuje ze nejde lava hmlovka ale nesvieti prava.
2)ked odpojim a napojim napajaci kabel od tej nefunkcnej hmlovky, po nastartovani a zapnuti svietia obidve v pohode. ked ale zasvietim dialkove svetla, prestane ta prava ist a na palubaku opat signalizuje lavu hmlovku.
co vy na to? stretli ste sa uz s niecim podobnym?
1)problem je ale v tom ze na palubaku ukazuje ze nejde lava hmlovka ale nesvieti prava.
2)ked odpojim a napojim napajaci kabel od tej nefunkcnej hmlovky, po nastartovani a zapnuti svietia obidve v pohode. ked ale zasvietim dialkove svetla, prestane ta prava ist a na palubaku opat signalizuje lavu hmlovku.
co vy na to? stretli ste sa uz s niecim podobnym?
-
VeCeZ22YH
- Strieborný užívateľ

macil
prehodil som to a na pocudovanie mi to islo. skusil som pri nastartovanom motore zapnut hmlovky aj dialkove naraz. potom som dialkove vypol a hmlovky svietili obidve. dufam ze to nezcane blnut pri dalsej jazde.
a dakujem
teraz mozem riesit prave predne okno. stahovnie blbne.- ale to je ina tema
prehodil som to a na pocudovanie mi to islo. skusil som pri nastartovanom motore zapnut hmlovky aj dialkove naraz. potom som dialkove vypol a hmlovky svietili obidve. dufam ze to nezcane blnut pri dalsej jazde.
a dakujem
teraz mozem riesit prave predne okno. stahovnie blbne.- ale to je ina tema
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
-
iurai
-
iurai
moze sa stat.
prikladom bolo auto vyssej triedy mojho sefa, co v ramci reklamacie bolo dlho v autorizaku, potom sa ho snazil opravit vyrobca. nevedeli, dodali iny kus
elektronicke problemy s nahonom, nepravidlne sa vyskytujuce.
teda ono bolo tusim z 2005, troska zlozitejsie nez Vectra C.
ale aj Vectra C ma uz "necitatelne" schemy, ktore uz neukazuju logiku funkcnej casti.
http://en.wikipedia.org/wiki/Volvo_S80
vraj "Vo Volve S80 je viac elektroniky ako v stihacke F15"
prikladom bolo auto vyssej triedy mojho sefa, co v ramci reklamacie bolo dlho v autorizaku, potom sa ho snazil opravit vyrobca. nevedeli, dodali iny kus
elektronicke problemy s nahonom, nepravidlne sa vyskytujuce.
teda ono bolo tusim z 2005, troska zlozitejsie nez Vectra C.
ale aj Vectra C ma uz "necitatelne" schemy, ktore uz neukazuju logiku funkcnej casti.
http://en.wikipedia.org/wiki/Volvo_S80
vraj "Vo Volve S80 je viac elektroniky ako v stihacke F15"