chvenie volantu

Moderátori: bukelo, buci_vectra

reicho
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 07 Máj 2008, 17:36
Auto: Astra G

Príspevok od používateľa reicho »

Vie niekto kde vyvazuju v BA kolesa priamo na aute,je to taka specialna dovyvazovacka?
Používateľov profilový obrázok
marjan
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 13 Feb 2008, 12:20
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marjan »

dufusko napísal:
standape napísal:a myslíte ,že keby som od neakého pneuservisáka chcel aby zvýšil citlivosť vyvažovačky tak by mi vyhovel? :roll: viete o neakom takom serioznom :D
Myslim , ze ked to chce robit a vazi si kazdeho zakaznika, tak s tym nebude mat problem.

a veruze s tym bude mat problem nie ze by si vas nevazil. vysvetlenie: nova legislativa a zakony uz zakazuju pouzivat olovene zavazia a tu je cely kamen urazu preco nam ople trasu volantmi.

kym z najmensieho 5 g olovka dokazal odcvaknut kliestami a urobil z neho aj 1-2 gramove, tak teraz to nedokaze petoze je z tvrdeho zinku.
tie masinky( vyvazovacky) dokazu vyvazovat uplne presne na 0 g, ale aj na tolerancnu nulu 0-4g pretoze najmensie klasicke zav. je uz spominanych 5 g.
budem konkretny: zariadenie CORCHY tak nejak sa to pise ma na display tam kde mu ukazuje do akej polohy ma pootocit koleso jednu kontrolku , ktora bud svieti alebo nesvieti. pri tej kontrolke je napisany nejaky vzorec kde v citateli sa nasobi nejaka hodnota (velicina) s nasimi 5. gramami!!!!!!!!

ak aj budete najlepsi kamarati na svete a on tuto funkciu vypne, co sa akoze daaaa, cize sa bude snazit ako hovado to vyvazit na nulu, tak sa mu to nemusi vobec podarit pre uz spominanu absenciu mensich zavazi. a ak mu bude za chrbtom stat 5 dalsich cakajucich na prezutie a vyvazenie, tak mi verte ze ta kontrolka svietit bude pretoze mu prave zacala zatva a aj on potrebuje zarobit a obsluzit co najviac motoristov
Mitsubishi Outlander 2.4 benzín, automat
ASTRA CARAVAN G 2.0 DTL16 V
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

ja som bol dnes v pneuservise a bol som obsluzeny okamzite pretoze predstavitel velkoburzoazie si zabudol doma skrutky na plechove disky a jeho bledy konik pasatik cakal zaveseny za brusko na prichod skrutiek ;-)
zachi
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 20 Feb 2008, 13:47
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zachi »

iurai napísal:ja som bol dnes v pneuservise a bol som obsluzeny okamzite pretoze predstavitel velkoburzoazie si zabudol doma skrutky na plechove disky a jeho bledy konik pasatik cakal zaveseny za brusko na prichod skrutiek ;-)

iurai pri čítaní niektorých z tvojich príspevkov by jeden i zmaturoval keby im rozumel, čo nimi chcel básnik vyjadriť #-o
ASTRA Classic II HB > Z14XE > 2004

Príspevok od používateľa iurai »

prisiel jeden mudrlant prezut passata na zimne, no zabudol doma skrutky na plechove disky. tak bolo auto na zdvihaku, a zimne kolesa cakali na aute, pripevnene len bezpecnostnymi skrutkami, az donesie 16 potrebnych skrutiek. (elektrony maju dlhe skrutky)
tym padom sa praca v pneuservise zastavila.
ja som prisiel vymenit pneu na elektrone (mal som ho v kufri, nie na aute) a bol som okamzite obsluzeny - velke prekvapenie ;-)
servis ma totiz obsadene terminy na 2 tyzdne dopredu, a kto nema termin, toho spravidla poslu prec. disk som im chcel nechat, ze pridem na druhy den, ze si dovtedy hadam najdu cas.
zachi
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 20 Feb 2008, 13:47
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zachi »

iurai napísal:prisiel jeden mudrlant prezut passata na zimne, no zabudol doma skrutky na plechove disky. tak bolo auto na zdvihaku, a zimne kolesa cakali na aute, pripevnene len bezpecnostnymi skrutkami, az donesie 16 potrebnych skrutiek. (elektrony maju dlhe skrutky)
tym padom sa praca v pneuservise zastavila.
ja som prisiel vymenit pneu na elektrone (mal som ho v kufri, nie na aute) a bol som okamzite obsluzeny - velke prekvapenie ;-)
servis ma totiz obsadene terminy na 2 tyzdne dopredu, a kto nema termin, toho spravidla poslu prec. disk som im chcel nechat, ze pridem na druhy den, ze si dovtedy hadam najdu cas.

V y č e r p á v a j ú c e vysvetlenie :lol:
ASTRA Classic II HB > Z14XE > 2004

Návrat na "ASTRA - PODVOZOK/BRZDY"