chvenie volantu
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- marjan
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Feb 2008, 12:20
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
dufusko napísal:Myslim , ze ked to chce robit a vazi si kazdeho zakaznika, tak s tym nebude mat problem.standape napísal:a myslíte ,že keby som od neakého pneuservisáka chcel aby zvýšil citlivosť vyvažovačky tak by mi vyhovel? :roll: viete o neakom takom serioznom
a veruze s tym bude mat problem nie ze by si vas nevazil. vysvetlenie: nova legislativa a zakony uz zakazuju pouzivat olovene zavazia a tu je cely kamen urazu preco nam ople trasu volantmi.
kym z najmensieho 5 g olovka dokazal odcvaknut kliestami a urobil z neho aj 1-2 gramove, tak teraz to nedokaze petoze je z tvrdeho zinku.
tie masinky( vyvazovacky) dokazu vyvazovat uplne presne na 0 g, ale aj na tolerancnu nulu 0-4g pretoze najmensie klasicke zav. je uz spominanych 5 g.
budem konkretny: zariadenie CORCHY tak nejak sa to pise ma na display tam kde mu ukazuje do akej polohy ma pootocit koleso jednu kontrolku , ktora bud svieti alebo nesvieti. pri tej kontrolke je napisany nejaky vzorec kde v citateli sa nasobi nejaka hodnota (velicina) s nasimi 5. gramami!!!!!!!!
ak aj budete najlepsi kamarati na svete a on tuto funkciu vypne, co sa akoze daaaa, cize sa bude snazit ako hovado to vyvazit na nulu, tak sa mu to nemusi vobec podarit pre uz spominanu absenciu mensich zavazi. a ak mu bude za chrbtom stat 5 dalsich cakajucich na prezutie a vyvazenie, tak mi verte ze ta kontrolka svietit bude pretoze mu prave zacala zatva a aj on potrebuje zarobit a obsluzit co najviac motoristov
Mitsubishi Outlander 2.4 benzín, automat
ASTRA CARAVAN G 2.0 DTL16 V
ASTRA CARAVAN G 2.0 DTL16 V
-
iurai
- zachi
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 20 Feb 2008, 13:47
- Auto: Astra G
iurai napísal:ja som bol dnes v pneuservise a bol som obsluzeny okamzite pretoze predstavitel velkoburzoazie si zabudol doma skrutky na plechove disky a jeho bledy konik pasatik cakal zaveseny za brusko na prichod skrutiek ;-)
iurai pri čítaní niektorých z tvojich príspevkov by jeden i zmaturoval keby im rozumel, čo nimi chcel básnik vyjadriť #-o
ASTRA Classic II HB > Z14XE > 2004
prisiel jeden mudrlant prezut passata na zimne, no zabudol doma skrutky na plechove disky. tak bolo auto na zdvihaku, a zimne kolesa cakali na aute, pripevnene len bezpecnostnymi skrutkami, az donesie 16 potrebnych skrutiek. (elektrony maju dlhe skrutky)
tym padom sa praca v pneuservise zastavila.
ja som prisiel vymenit pneu na elektrone (mal som ho v kufri, nie na aute) a bol som okamzite obsluzeny - velke prekvapenie ;-)
servis ma totiz obsadene terminy na 2 tyzdne dopredu, a kto nema termin, toho spravidla poslu prec. disk som im chcel nechat, ze pridem na druhy den, ze si dovtedy hadam najdu cas.
ja som prisiel vymenit pneu na elektrone (mal som ho v kufri, nie na aute) a bol som okamzite obsluzeny - velke prekvapenie ;-)
servis ma totiz obsadene terminy na 2 tyzdne dopredu, a kto nema termin, toho spravidla poslu prec. disk som im chcel nechat, ze pridem na druhy den, ze si dovtedy hadam najdu cas.
- zachi
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 20 Feb 2008, 13:47
- Auto: Astra G
iurai napísal:prisiel jeden mudrlant prezut passata na zimne, no zabudol doma skrutky na plechove disky. tak bolo auto na zdvihaku, a zimne kolesa cakali na aute, pripevnene len bezpecnostnymi skrutkami, az donesie 16 potrebnych skrutiek. (elektrony maju dlhe skrutky)
V y č e r p á v a j ú c e vysvetlenie
ASTRA Classic II HB > Z14XE > 2004