Vypina autoradio
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- CrazyPlum
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Mar 2010, 16:44
- Auto: Astra H
Vypina autoradio
Zdravim,
mam taky problem, ze ked si dam pocas jazdy hlasnejsie hudbu tak mi vypne autoradio, ako keby nastal skrat alebo nieco podobne a znovu mi ho samo zapne...popripade ked rychlo prejdem cez nejaku dieru...cim to moze byt? zly kontakt?
Autoradio Blaupunkt, bateria je v aute stara asi pol roka...
mam taky problem, ze ked si dam pocas jazdy hlasnejsie hudbu tak mi vypne autoradio, ako keby nastal skrat alebo nieco podobne a znovu mi ho samo zapne...popripade ked rychlo prejdem cez nejaku dieru...cim to moze byt? zly kontakt?
Autoradio Blaupunkt, bateria je v aute stara asi pol roka...
Opel Astra 1.6 Twinport, 77kW, r.v. 2005
-
junior.stuplik
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 17 Mar 2011, 19:48
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
nazdar chlapi
vymenil som origo autoradio za blaukpunt (žiadna novinka) a problem nastal v tom, že pokial v spinacu skr. nezopnem tak sa mi nezapne radio pričom na origo som ho zapol aj bez kluča v zapaľovaní.
čo mám urobiť preto aby to šlo :?: ... okrem montáže naspať toho stareho 
EDIT:
napadlo ma, že či netreba prehodiť napajanie na ISO konetore aby bolo stale napajane radia, bez zopnutia spinacej skr. :?:
EDIT 2:
no takže premeral som si káble a zistil som to,že viem kde je stale +12V ( u mňa červeny) a následne som si premeral ISO ked som zopol spinacu skr. a tam som nameral -12V na Hnedom -Sivo.zelenom - červeno.bielom a cierno.bielom . čierny - kostra. pričom už na červenom kde som mal pred tým +12V už nenameram nič.
takže poradte čo s čím mám prepojiť :?: vygooglil som niečo ale nejako mi stoho nič nepasovalo všade hovoria o niejakých 2 kábloch ...alebo som to asi nepochopil :roll:
vymenil som origo autoradio za blaukpunt (žiadna novinka) a problem nastal v tom, že pokial v spinacu skr. nezopnem tak sa mi nezapne radio pričom na origo som ho zapol aj bez kluča v zapaľovaní.
EDIT:
EDIT 2:
no takže premeral som si káble a zistil som to,že viem kde je stale +12V ( u mňa červeny) a následne som si premeral ISO ked som zopol spinacu skr. a tam som nameral -12V na Hnedom -Sivo.zelenom - červeno.bielom a cierno.bielom . čierny - kostra. pričom už na červenom kde som mal pred tým +12V už nenameram nič.
takže poradte čo s čím mám prepojiť :?: vygooglil som niečo ale nejako mi stoho nič nepasovalo všade hovoria o niejakých 2 kábloch ...alebo som to asi nepochopil :roll:
Opel Astra F Caravan / 1,7D / 17RD
-
marwi
-
junior.stuplik
- Nový užívateľ

-
marwi
Ak si dobre pamatam tak vo vrchnom rade celkom vpravo je + ( u teba cerveny ) , v spodnom rade celkom v pravo , teda pod + je - ( u teba hnedy ) , a v spodnom rade 3. sprava ( u teba asi cierny , nevidno to dobre , je dalsi + , treba to premerat pri zapnutom zapalovani ) . Tie dva plusy treba spojit a je to...
-
junior.stuplik
- Nový užívateľ

-
junior.stuplik
- Nový užívateľ

no tak bol som to ešte raz premerať a dospel som k názoru
, že moje autorádio nepotrebuje mať stale napatie 12V koli udržiavaniu pamate nastavenia a stanic. aj ked som mal rádio celu noc odpojene, ráno som ho pripojil a všetko išlo tak ako malo 8)
takže skúsim vymeniť moj hnedý káble s červeným medzi sebou lebo už fakt ma nič nenapadá :-k
takže skúsim vymeniť moj hnedý káble s červeným medzi sebou lebo už fakt ma nič nenapadá :-k
Opel Astra F Caravan / 1,7D / 17RD
-
marwi
-
junior.stuplik
- Nový užívateľ