Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
luboš preco si siel domov ... si mi aspon zavolat mohol ked tak ze uz ides :roll:
a dakujem za bonpari aj za ibalgin ale uz mam ine lieky, pretoze ibalgin je svinstvo
dulo ma zas dostal ... proste omega to je nieco... tym stresnym oknom si ma dostal :roll: ale dialkovym ho nezavries :twisted:
ako vzdy skvele posedenie v kolibe. technopark nesklamal : pivo+ kuraci stejk s nivou bez nivy
vitam 2 nove kusy - pajser a ado
Lubos - konecne po 2 rokoch sme sa opat videli
Dulo - ta omega je stresne okno nema chybu.
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
luboš si mi aspon miesto uvolnil a poistil som si ta ze nabuduce musis prist a dalsie bonpari doniest lebo kym mi ich nedas ty osobne neuverim ze su od teba :twisted: :twisted: