Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
tak to teoreticky uz by som mohol mat kosacku v poriadku tak mozno by som aj dorazil pokial nepojdem pri oprave hlboko do vrecka len jeden problem mam ze ani neviem kde to je
Vtedy je zraz v HC...sorry, ten bol na programe prvy, a svoju ucast som tam uz zahlasil.....
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
z kosic rovno hore na presov, potom dolava okolo levoce tatier, liptovskej mary , vbehnes do vonaveho Ruzomberka a odtial uz len kusok
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
Opel Zafira y20dth
MB E 320 CDI W 211
MB S 320 CDI W 221 AMG
Opel Sintra x22dth - ex
Skoda 105 L -ex http://www.nakupujsk.sk" onclick="window.open(this.href);return false; nie som na fejsbúku
Drobcek - Opel Omega A Caravan 2,6i CD Automat Sport Purple Rain - Opel Omega B limuzina 2.5 V6 MV6tka - Opel Omega B limuzina 3.0 MV6 Prezidentska limuzina - Opel Omega B limuzina 2.0 16v Dark Night - Opel Omega B limuzina 2.5 DTi Dovolenkovnik - Opel Omega B Caravan 2.5 DTi Pikachu - Opel Tigra A 1.4 Slivka - Opel Corsa B 1.0 Cannon Ball - Opel Corsa B 1.4 Sport 16v Orangina - Opel Corsa C 1.2 Cabrio - Opel Astra F Cabrio 1.6 Eleanor - Opel Vectra B 1,8 16v Zalozak - Opel Meriva A 1.4
hola hej ja som si hodil volno na tuto sobotu. babraci neviete dat nejako vediet no pokusim sa hodit psie oci na sefku nech mi da volno, urobim jej nieco dobre za to alebo ju??
Ex - Vectra B,1.8 benzin,85kw,manual,X18XE,140K km,r.v.:96
Až niekto bude chcieť vedieť kde je Poprad, nech sa ma kludne opýta...