tesnenie krokoveho motorceka
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 21 Júl 2010, 14:58
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
tesnenie krokoveho motorceka
Ahojte oplaci,
chcel by som sa spytat ake hrube tesnenie ma ist na krokovy motorcek (ventil volnobeznych otacok) mam vectru 1.8 16V 85Kw r.96 kolisaju mi otacky smerom hore, od 1500 - 2000, co som nasiel tu na fore, treba vycistit skrtiacu klapku, co som urobil, krokovy motorcek som demontoval ale tesnenie pod nim to papierove uz je v haji, isiel som kupit papier na tesnenia a on mi tam vyhodil 5 rôznych hrubok, takze ma doslova dostal, lebo neviem aku hrubku tam mam dat. dufam ze mi poradite a ze podla tych rad uz budem mat s kolisanim pokoj ked to zmontujem.
Vopred dakujem za rady a keby vas este nieco napadlo k tym otackam budem rad ked mi poradite.
chcel by som sa spytat ake hrube tesnenie ma ist na krokovy motorcek (ventil volnobeznych otacok) mam vectru 1.8 16V 85Kw r.96 kolisaju mi otacky smerom hore, od 1500 - 2000, co som nasiel tu na fore, treba vycistit skrtiacu klapku, co som urobil, krokovy motorcek som demontoval ale tesnenie pod nim to papierove uz je v haji, isiel som kupit papier na tesnenia a on mi tam vyhodil 5 rôznych hrubok, takze ma doslova dostal, lebo neviem aku hrubku tam mam dat. dufam ze mi poradite a ze podla tych rad uz budem mat s kolisanim pokoj ked to zmontujem.
Vopred dakujem za rady a keby vas este nieco napadlo k tym otackam budem rad ked mi poradite.
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 21 Júl 2010, 14:58
snimac volnob.otacok
na benzinovych motoroch je pripevneny na skrtiacej klapke na ventile ale u disla neviem. Skus Macila alebo Juraja to su marchi co ti poradia
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 22 Mar 2008, 18:51
m
jedno jak a kde jedu,motor 1,8 vektra a,někdy nastartuji a v pohodě,ale někdy ze začátku dobrý a jak párkrát přišlápnu už se to nevrací a drží otáčky......lanko to nedělá,pedál se vrací
Netprovider
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47