nestartuje,prava strana kontroliek na palubovke nesvieti
-
milanko991
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Feb 2011, 18:48
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
nestartuje,prava strana kontroliek na palubovke nesvieti
zdravim,neviete mi poradit? rano ked je silnejsi mraz,otocim klucikom rozsvieti sa mi len lava strana kontroliek na palubovke a prava nie,ked skusim startnut tak baterka len toci ale nic sa nedeje,motor nenaskoci,neukazuje ani mnozstvo benzinu,baterku som menil ani ne pred tyzdnom,takze to vylucujem,mam opel corsa C,1.2,16V,55KW,r2001,sranda je ze ked sa trochu otepli a vonku uz je len asi -5 tak vsetko zrazu funguje normalne spotreba v meste je okolo 8 l,netusim co to moze byt,viem ze roztlacat ho nemam ale ked som to skusil,startol som skoro hned na 2jke,potom ked motor vypnem a zase startujem vsetko je v poriadku,neviem si rady,sviecky,olej,filtre,nemrznuca zmes vsetko bolo menene pred zimou,moze to byt lamda sonda? pripadne ine rady?
- jupaza1
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Máj 2009, 10:37
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Bytča a okolie
možno kdesi je studený spoj v elektroinštalácii
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
-
iurai
myslim, ze pristrojovka by nemala byt dovod, alebo je v tomto aute nejako sucastou imobilizeru ?
napr. moje auto nastartujes aj bez pristrojovky
inak by som za tym videl alebo cidlo, alebo nizke napatie pocas startu - ak roztiahnutie pomoze vzdy. tento motor ma rozvodovu retaz
takze diagnostika, a alebo skusky typu - dava benzin, dava iskru a atd
napr. moje auto nastartujes aj bez pristrojovky
inak by som za tym videl alebo cidlo, alebo nizke napatie pocas startu - ak roztiahnutie pomoze vzdy. tento motor ma rozvodovu retaz
takze diagnostika, a alebo skusky typu - dava benzin, dava iskru a atd
-
milanko991
- Nový užívateľ

-
milanko991
- Nový užívateľ