nestartuje,prava strana kontroliek na palubovke nesvieti

Moderátori: bukelo, dulo

milanko991
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 23 Feb 2011, 18:48
Auto: !! Zmeň si model auta !!

nestartuje,prava strana kontroliek na palubovke nesvieti

Príspevok od používateľa milanko991 »

zdravim,neviete mi poradit? rano ked je silnejsi mraz,otocim klucikom rozsvieti sa mi len lava strana kontroliek na palubovke a prava nie,ked skusim startnut tak baterka len toci ale nic sa nedeje,motor nenaskoci,neukazuje ani mnozstvo benzinu,baterku som menil ani ne pred tyzdnom,takze to vylucujem,mam opel corsa C,1.2,16V,55KW,r2001,sranda je ze ked sa trochu otepli a vonku uz je len asi -5 tak vsetko zrazu funguje normalne spotreba v meste je okolo 8 l,netusim co to moze byt,viem ze roztlacat ho nemam ale ked som to skusil,startol som skoro hned na 2jke,potom ked motor vypnem a zase startujem vsetko je v poriadku,neviem si rady,sviecky,olej,filtre,nemrznuca zmes vsetko bolo menene pred zimou,moze to byt lamda sonda? pripadne ine rady?
Používateľov profilový obrázok
jupaza1
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 16 Máj 2009, 10:37
Auto: Vectra C
Bydlisko alt: Bytča a okolie

Príspevok od používateľa jupaza1 »

možno kdesi je studený spoj v elektroinštalácii
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

myslim, ze pristrojovka by nemala byt dovod, alebo je v tomto aute nejako sucastou imobilizeru ?
napr. moje auto nastartujes aj bez pristrojovky

inak by som za tym videl alebo cidlo, alebo nizke napatie pocas startu - ak roztiahnutie pomoze vzdy. tento motor ma rozvodovu retaz

takze diagnostika, a alebo skusky typu - dava benzin, dava iskru a atd
milanko991
Nový užívateľ
Nový užívateľ

dnes rano bol tiez solidny mraz a auto naskocfilo bez problemov,poobede idem do servisu tak uvidim,ked soom bol na diagnostike prvy krat,mechaniok nezistil ziadnu chybu,ale uz to prestava byt sranda kazde rano trpnut
Používateľov profilový obrázok
bukelo
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
Auto: Iná značka

Príspevok od používateľa bukelo »

do tejto temy by sa mohol zapojit aj uzivatel s nickom signum ak by mal chut.. nieco sa mi mari, ze raz spominal o vypadavajucej pristrojovke (tusim tam ale padali rucicky, a zhasla komplet pri jazde) na prvych modeloch Corsa C ... mozno to nejak naozaj suvisi aj s tymto problemom...a mozno nie.
別のブランド
OPEL ASTRA H SW 1.7 CDTI ENJOY - ex
OPEL CORSA C 1.2 COSMO - ex
OPEL CORSA B 1.0 CITY - ex
milanko991
Nový užívateľ
Nový užívateľ

vcera a predvcerom sa mi stalo ze pocas jazdy vypadla ale auto islo normalne,trvalo to asi 5 sekund a zase nabehla,stalo sa to vzdy ked bol motor studeny cize rano potom uz nie
Napísať odpoveď

Návrat na "CORSA, COMBO, MERIVA, AGILA - MOTOR/PREVODOVKA"