Problem s PPC / displejom - Omega B '97
Moderátor: dulo
Problem s PPC / displejom - Omega B '97
Zdravim,
Mam taky problem s palubnym pocitacom v Omege B '97...
Na displeji sa mi zobrazuje po nastartovani kopa chyb (ako napriklad ze chyba olej, hladina chladiacej zmesy, voda do ostrekovacov a podobne...), pricom vsetko je fyzycky v poriadku. Zaroven mi vobec nejde medzi tymito chybami prepinat, cize sa neviem dostat na udaje o spotrebe atd.
Servisak elektrikar mi povedal ze to bude na 95% PPC, lebo ze tie analogove cidla co to meraju su v poriadku...
Spinace na packe su tiez v poriadku, tie som premeral...
Viete mi niekto poradit, co s tym? Stretli ste sa s tym uz niekto?
Mam taky problem s palubnym pocitacom v Omege B '97...
Na displeji sa mi zobrazuje po nastartovani kopa chyb (ako napriklad ze chyba olej, hladina chladiacej zmesy, voda do ostrekovacov a podobne...), pricom vsetko je fyzycky v poriadku. Zaroven mi vobec nejde medzi tymito chybami prepinat, cize sa neviem dostat na udaje o spotrebe atd.
Servisak elektrikar mi povedal ze to bude na 95% PPC, lebo ze tie analogove cidla co to meraju su v poriadku...
Spinace na packe su tiez v poriadku, tie som premeral...
Viete mi niekto poradit, co s tym? Stretli ste sa s tym uz niekto?
- ondrik363
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 13 Apr 2008, 12:22
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Najjednoduchsie by bolo zohnat niekde druhy display a vyskusat,ci to pojde...Alebo to skusit cez diagnostiku...Ak by bol fakt zly,tak na nete sa da zohnat za 30-60 eur (pouzity) ,podla toho,aky mas typ....(MID,TID atd..)
Opel omega 3.2 V6-EX
---------------------------------------------------
http://www.cool112.salem.sk
0908 18 45 18
http://www.cool112.salem.sk
0908 18 45 18
- Lama
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 12 Jan 2009, 16:42
Čau.Odpoveď na tvoju otáku je,že celý problém je v konektore od ovladacej pačky pri volante.Je to hneď za dysplejom palubného PC.Prekontoluj si či to tam máš valstne dobre zastrčene a či máš dobrý kontakt s tlačítka na tej pačke SET a RESET.Ja som si to všimol vtedy,keď mi menili plazmové podsvietnie na Omege B.Chalanisko si to tam všetko nezapojil :roll:
Opel Omega B
2.5i V6 24V Full outfit
rok 94" X25XE , manuálna prevodovka
2.5i V6 24V Full outfit
rok 94" X25XE , manuálna prevodovka
Vdaka,Lama napísal:Čau.Odpoveď na tvoju otáku je,že celý problém je v konektore od ovladacej pačky pri volante.Je to hneď za dysplejom palubného PC.Prekontoluj si či to tam máš valstne dobre zastrčene a či máš dobrý kontakt s tlačítka na tej pačke SET a RESET.Ja som si to všimol vtedy,keď mi menili plazmové podsvietnie na Omege B.Chalanisko si to tam všetko nezapojil :roll:
Pozriem na to a dam vediet...
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 04 Mar 2008, 09:28
skusime zameniť tie displaye a dáme vedieť či sa porucha znova vyskytla... má niekto skúsenosti s opravami týchto zobrazovačou? bo tento je po GO v čechách a pravdepodobne prišiel síce všetky bodky svietia ako majú ale nefunguje to prepínanie... Neviem či fyzicky posielajú ten istý opravený display s5 abo je to ako s altíkmi že priímu kus a vrátia iný opravený
zatím dík

- Teo
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
tak slava 

Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže