pokazeny termostat?...
Moderátori: dulo, buci_vectra
- tomas832
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 04 Okt 2009, 20:09
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: BA
- Kontaktovať používateľa:
Barry napísal:Len aby nebol lavostranny :O))))Komo napísal:Ja som sa pytal v opli - tak mi vysolili za komplet cenu 80€. Nakoniec som objednal komplet z anglicka za 43€. Mal by dojst do tyzdna, tak hadam sadne
Vectra 2006 CARAVAN 1.9 CDTi 16V Sport Z19DTH -320Nm Common rail 2,,,predne ložisko,DPF, trysky z alfy romea pridalo to 12HP, sanie, termostat..:( auto ma 350 000 km..ale mam ju rad je to moja manzelka. dpf off pri 172400 a chip na 142kwa 410Nm.:)
- tomas832
- Strieborný užívateľ

Re: ...
tak teraz uz viem preco bola ta anketa o lakomosti majitelov vece.iurai napísal:doporucujem cez cely predok auta (od masky hore az po spodok naraznika) natiahnut pevny priesvitny igelit a prichytit lepiacou paskou dookola.MIROF napísal:ako sa ma spravne umiestnit karton pred chladic ??viem ze to je asi velmi banalna otazka ,ale kamarat ma upozornil aby som nezakryl cast chladica urceneho pre klimu .a kedze by som nechcel nieco xxxxx tak sa radsej opytam ...
myslim si ze takto sa najlepsie zviditelni osvieteny kutilsky mozog.
Vectra 2006 CARAVAN 1.9 CDTi 16V Sport Z19DTH -320Nm Common rail 2,,,predne ložisko,DPF, trysky z alfy romea pridalo to 12HP, sanie, termostat..:( auto ma 350 000 km..ale mam ju rad je to moja manzelka. dpf off pri 172400 a chip na 142kwa 410Nm.:)
-
zelenay
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Dec 2008, 20:28
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
moja vece keď začne takéto počasie okolo 8 stup. Prejdem do práce 12 km cca 15min. ručička teploty na nule ale auto po naštartovaní po asi 5min. kúri dobre je to OK alebo problém.A ešte niečo mne voda nevíde viac ako na90 stup...iba v lete keď mu dám zabrať .
-----------------------------------
vectra caravan 19 cdti 88kw
2006 rv.
-----------------------------------
vectra caravan 19 cdti 88kw
2006 rv.
- tomas832
- Strieborný užívateľ

Re: ...
dnes mi dosiel novy termostat za 55 wahler alebo tak nejak sa vola za 55 myslim ze celkom v pohode cena,,,tomas832 napísal:tak teraz uz viem preco bola ta anketa o lakomosti majitelov vece.iurai napísal:doporucujem cez cely predok auta (od masky hore az po spodok naraznika) natiahnut pevny priesvitny igelit a prichytit lepiacou paskou dookola.MIROF napísal:ako sa ma spravne umiestnit karton pred chladic ??viem ze to je asi velmi banalna otazka ,ale kamarat ma upozornil aby som nezakryl cast chladica urceneho pre klimu .a kedze by som nechcel nieco xxxxx tak sa radsej opytam ...
myslim si ze takto sa najlepsie zviditelni osvieteny kutilsky mozog.
- Lubec
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 17 Aug 2010, 21:54
- Auto: Iná značka
Pravda mam ten isty problem no s motorom 1,6 mam ho 2 mesiace a pride mi divne ze sa oply tak pomaly nahrievaju. Ja ho mozem nechat klepat aj 30min a rucicka sa mi ani nehne, no ked motor maka nahriat sa dokaze. Takze som sakra confused. Yellow_Colorz_PDT_27mariaan1 napísal:vdaka to že otvaracia doba je 92 C som vedel ale nikde sa nepiše kedy - po kolkych minutach-kilometroch sa ma zohriat motor na prevadzkovu teplotu, auto som kupil ako ojazdenku takže neviem ako sa chovalo ked bolo nove .
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X16XEL Caravan - ex
-
iurai
- Lubec
- Strieborný užívateľ

bolo mi vysvetlene ze oply maju teplotne cidlo za termostatom takze neukazuju presne. Az po otvoreni to cidlo dava presne info, co je na tom pravdy netusim, ale vidim to predsa na vymenu. Fakt si s tym neviem rady. Termostat funkcnost vykazuje, ked po 10 min klepania chytim hadice od chladica tak su studene, co znamena ze termostat je este uzavrety. Tym padom mi to zmyslel nedava
auto by sa na volnobeh malo zohriat relativne skoro ved este nieje -10. A aj pri jazde mozem o 90 stupnoch len snivat leze to len do cca 85 vacsinou na 80
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X16XEL Caravan - ex
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X16XEL Caravan - ex
- Lubec
- Strieborný užívateľ

pri stati nedokazem auto zohriat a pri jazde sa zahrieva len pomaly a podla mna nie dostatocne. Kuri to tak ako je to zohriate. No v zime pokial s tym nic neurobim tak kym to zakuri ja zamrznem.iurai napísal:aky problem vlastne riesis ?
ukazovatel teploty ? alebo to zle kuri ?
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X16XEL Caravan - ex
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X16XEL Caravan - ex
- semir89
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Dec 2010, 16:12
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
mam ten isty problem,auto sa zohreje na 80stupnov az po 15km,viac ne,v lete na 100stupnov a ventilator sa nezopnul, a skurenim je to ako v Skodovecke bieda.....mrznem v aute,uz som si objednal Termostat zial bohu az teraz vidim ze staci vymenit samotnu tu vlozku termostatu,nevadi bude nove a pokoj..len dufam
Vectra B1.8 16v GL 97.r (automaticka klima, 16 ALU, korozia minimalna)

Vectra B 1.8 16v 85kw 97r. -ex
Vectra B 1.8 16v 85kw 97r. -ex