Osram Night Breaker
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Ja som vcera dostal do daru Osram Cool Blue.....
Som zvedavy, ci to bude lepsie ako povodne obyc. ziarovky za 3,50€
Som zvedavy, ci to bude lepsie ako povodne obyc. ziarovky za 3,50€
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Tak ta svietila pekne.Fifčok napísal:Peťo ta žiarovka čo sme v sobotu menili tá je cool blue ...
Opel Insignia 2,0Cdti
- lukasopel
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 21 Máj 2009, 20:57
- Auto: Astra G
- Kontaktovať používateľa:
ja som sa rozhodol minule ze "zainvestujem" do žiaroviek za odmenu ze astrička prešla hladko cez EK a STK a kupil som jej Osram NB plus. oproti klasickym citeľný rozdiel. som zvedavy na životnosť. ale mala by byť dlhšia ako u prvych NB. :?
Astra G-CC 1.6 16V X16XE (L- po novom
) SPORTIVE + LPG ELPIGAS http://www.audilukas.salem.sk/fotka.php ... 033R.ms=iP
Alfa Romeo 145 boxer LPG podtlak - *EX http://www.audilukas.salem.sk/fotka.php ... QS00.ms=iP
Alfa Romeo 145 boxer LPG podtlak - *EX http://www.audilukas.salem.sk/fotka.php ... QS00.ms=iP
- Respo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Aug 2009, 23:56
- Auto: Astra G
nechcem zakladat nove vlakno tak to picnem sem
nemate niekto skusenosti ??? http://www.tuning.sk/dokument-xenonove- ... -autostyle
Konkretne H7 a HB3 ? ...
vyzera to zaujmavo ...
nemate niekto skusenosti ??? http://www.tuning.sk/dokument-xenonove- ... -autostyle
Konkretne H7 a HB3 ? ...
vyzera to zaujmavo ...
mám OPEL
- fabre
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 04 Sep 2010, 14:25
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Brno
nooo, pozerám, že by mi fasli aj do mazdy do čočiek(H11). pozeral som však Osramy na stretávačky, no bolo by mi ľúto cez deň s nimi svietiť.
a nejak ináč bez mechanického zásahu mi nenapadá ako by som spravil denné svietenie.
každopádne, čakám aj ja na odpoveď k respovmu dotazu. vyzerá to zaujímavo, len či treba komplet aj prestavbovú sadu, aby sa dali nahodiť tie xenonky
a nejak ináč bez mechanického zásahu mi nenapadá ako by som spravil denné svietenie.
každopádne, čakám aj ja na odpoveď k respovmu dotazu. vyzerá to zaujímavo, len či treba komplet aj prestavbovú sadu, aby sa dali nahodiť tie xenonky
- fabre
- Opelclub VIP člen

no, bohužial. trh nemajú zameraný len na krajiny, kde tento zákon platí a zrejme sa im to neoplatí dorábať, keď sa napr. v Grécku aj pokutuje svietenie cez deń a v niektorých krajinach sa nesvieti. čiže, jediné čo sa dá spraviť je, dokúpiť modul alebo nejak obísť svetelný senzor, lebo si stále nemožem zvyknuť, že musím zapalovať svetlá a už mi za 2 dni blikali 2ja policajti :roll:
no, neviem. nie žeby vadilo, aj keď svietia celkom dobre, ale taký nezvyk tie žlté svetlĺa. a tie čočky vyzerajú ako xenóny, tak by to mohlo aspoň svietiť do biela. navyše, nevedel som nikdy pochopiť, ako môže niekto povedať, že biela je príjemnejšia pre oči a lepšie sa stým jazdí, keď sme mali klasické žlté, až kým sme nekúpili HOD a odvtedy nedám na biele svetlo dopustiť. ale ako som povedal, je mi ľúto ničiť osramy cez deň.
pozeral som, že modul na automatické zapalovanie svetiel stojí asi 80e(som niekde na fórach zahliadol), tak dáme asi za 100vku spraviť LEDky a hotovo
no, neviem. nie žeby vadilo, aj keď svietia celkom dobre, ale taký nezvyk tie žlté svetlĺa. a tie čočky vyzerajú ako xenóny, tak by to mohlo aspoň svietiť do biela. navyše, nevedel som nikdy pochopiť, ako môže niekto povedať, že biela je príjemnejšia pre oči a lepšie sa stým jazdí, keď sme mali klasické žlté, až kým sme nekúpili HOD a odvtedy nedám na biele svetlo dopustiť. ale ako som povedal, je mi ľúto ničiť osramy cez deň.
pozeral som, že modul na automatické zapalovanie svetiel stojí asi 80e(som niekde na fórach zahliadol), tak dáme asi za 100vku spraviť LEDky a hotovo
- fabre
- Opelclub VIP člen

Jezis, macil. :roll: pise tam volaco aj HID(som na mobile, takze nejdem si to precitat znova), ktore som nikdy ich nevidel, nemontoval , ani sa nechstam. Cize nemam velmi jasno ako to funguje, ake ziarovky/vybojly tam idu atd atd . pomylil ma ten napis HID. Skor by som uvital nazor na ne, ze ci mam pbjednat osramy alebo tieto.
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Bydlisko alt: Furča
Popíšu tam už kadejaká hlúposti, lebo zákazník to vyžaduje. Všetci sa bláznia za HID, HOD a čojaviem akým HxD, tak nie je nič ľahšie, ako to vycapiť na obal.f_fabregas4 napísal:Jezis, macil. :roll: pise tam volaco aj HID... ...pomylil ma ten napis HID.
Mimochodom, v prípade výbojok znamená skratka HID - high-intensity discharge
V prípade žiaroviek (s vláknom), minimálne ten tretí výraz neplatí.
- fabre
- Opelclub VIP člen

ale ja to práveže nevyžadujem
je mi jasné, že nebudem hľadať veci do HID, keď to nemám. ten nápis je mätúci a komu sa nechce čítať ten text hore, tak narazí ako ja...
Ako, proti HOD nemám jediné krivé slovo. svietivosť výborná(svietia parádne), farba svetlá príjemná, nesvietí do oči proti idúcim ani do áut pred nami, zatiaľ držia odkedy ich mám, som zvedavý ako dlho ešte vydržia, čiže keby nestali pomaly toľko ako NB+, tak ich kľudne berem znova. jedine je trochu problém s bielym svetlom pri daždi po tme. ale to mi povedal každý, ktorého som sa pýtal, že biele svetlá majú s tým problém. ale nie je to nič hrozné...
skôr sa potrebujem rozhodnúť, či nechám tie pôvodné osramy čo sú v mazde, kúpim NB+ alebo tieto holandské zázraky :-k
Ako, proti HOD nemám jediné krivé slovo. svietivosť výborná(svietia parádne), farba svetlá príjemná, nesvietí do oči proti idúcim ani do áut pred nami, zatiaľ držia odkedy ich mám, som zvedavý ako dlho ešte vydržia, čiže keby nestali pomaly toľko ako NB+, tak ich kľudne berem znova. jedine je trochu problém s bielym svetlom pri daždi po tme. ale to mi povedal každý, ktorého som sa pýtal, že biele svetlá majú s tým problém. ale nie je to nič hrozné...
skôr sa potrebujem rozhodnúť, či nechám tie pôvodné osramy čo sú v mazde, kúpim NB+ alebo tieto holandské zázraky :-k