hmlovky na Signum
Moderátor: dulo
že hmlovky sú nezmysel ? o tom by som nikdy tak nehovoril ..... skús si odšoferovať 200 - 500 km po hmle a zbadáš koľko je dobre mať hmlovky . ja som ich mal na každom z mojích áut ... bud od výroby alebo som ich dorábal .... a dovoľujem si tvrdiť ( na základe vlastných skúseností ) že sú potrebné na každom aute ... a mali by biť záväzné na každom aute . skôr by som bral hmlovky ako nezávislé kúrenie ....
- tomas832
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 04 Okt 2009, 20:09
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: BA
- Kontaktovať používateľa:
nevedel by si dat na sklo fotky tych konektorov..pretoze mam tam nejake vytiahnute ale neviem ktory je naco...red baron napísal:jednu časť som mal už od výroby .... iba som doplnil káble od konektora X2 .....
Vectra 2006 CARAVAN 1.9 CDTi 16V Sport Z19DTH -320Nm Common rail 2,,,predne ložisko,DPF, trysky z alfy romea pridalo to 12HP, sanie, termostat..:( auto ma 350 000 km..ale mam ju rad je to moja manzelka. dpf off pri 172400 a chip na 142kwa 410Nm.:)
toto je iba konektor na hmlovky - ten čo sa zasúva do samej hmlovkytomas832 napísal:nevedel by si dat na sklo fotky tych konektorov..pretoze mam tam nejake vytiahnute ale neviem ktory je naco...red baron napísal:jednu časť som mal už od výroby .... iba som doplnil káble od konektora X2 .....
http://pokec.azet.sk/az66/fotoalbumy?i9 ... a81154c808
- signum CDTI
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 13 Sep 2009, 10:09
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- signum CDTI
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 13 Sep 2009, 10:09
- Auto: !! Zmeň si model auta !!