Nefunguje mi zadne okno
Moderátori: buci_vectra, franticek6
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Júl 2008, 09:14
- Auto: Corsa D
Nefunguje mi zadne okno
Caute! Kupil som Opel Zafira 1,8 16V r.v. 99 a nejde mi stahovať zadné okno za šoférom. V čom by mohla byť chyba? Mam ratať s najhoršou variantou odpaleny motorček? Ak ano koľko stoji nový??
- theroot1980
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 03 Júl 2008, 09:56
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nefunguje mi zadne okno
drummer6 napísal:Caute! Kupil som Opel Zafira 1,8 16V r.v. 99 a nejde mi stahovať zadné okno za šoférom. V čom by mohla byť chyba? Mam ratať s najhoršou variantou odpaleny motorček? Ak ano koľko stoji nový??
skus odpojit motorcek a pripojit ho na pracovne napatie.
ak to nieje motorcek, skus poistky, mozno tlacitko, mozno zlomeny kabel vo dverach.
podla mna ale pouzity motorcek kupis tak do tisic SK zo srotoviska.
Astra H Elegance - 1.7CTDi 100PS - 12/2004
theroot1980 napísal:drummer6 napísal:Caute! Kupil som Opel Zafira 1,8 16V r.v. 99 a nejde mi stahovať zadné okno za šoférom. V čom by mohla byť chyba? Mam ratať s najhoršou variantou odpaleny motorček? Ak ano koľko stoji nový??
ak to nieje motorcek, skus poistky, mozno tlacitko, mozno zlomeny kabel vo dverach.
...to iste ma napadlo, az na to srotovisko... skus radsej vrakovisko (autovrakovisko)
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Naskorej budu poskodene kable v prechodke medzi stlpikom a dveramidrummer6 napísal:Caute! Kupil som Opel Zafira 1,8 16V r.v. 99 a nejde mi stahovať zadné okno za šoférom. V čom by mohla byť chyba? Mam ratať s najhoršou variantou odpaleny motorček? Ak ano koľko stoji nový??
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
- theroot1980
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 03 Júl 2008, 09:56
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
rado.c napísal:theroot1980 napísal:drummer6 napísal:Caute! Kupil som Opel Zafira 1,8 16V r.v. 99 a nejde mi stahovať zadné okno za šoférom. V čom by mohla byť chyba? Mam ratať s najhoršou variantou odpaleny motorček? Ak ano koľko stoji nový??
...to iste ma napadlo, az na to srotovisko... skus radsej vrakovisko (autovrakovisko)
to bude asi lepsie ako srotovisko, ale myslel som autovrakoviska.
Astra H Elegance - 1.7CTDi 100PS - 12/2004
drummer6 napísal:Skusal a ked som s nimi pohybal tak vyhodilo vpredu poistku, takze asi skrat v nejakom kabli...., a v v tych dverach za soferom, tam bude asi iny problem,lebo ked idem cez nejake hrboly tak tam nieco buchoce, ako keby tam bolo nieco ulomene. neviete mi povedat co by to mohlo byt???
kym nerozoberies, nebudes vediet...