Vymena ziarovky pri osvetleni kurenia
Moderátori: bukelo, buci_vectra
Vymena ziarovky pri osvetleni kurenia
caute,
pls, ako vymenim ziarovku, co osvetluje oblast nastavenia kurenia? Kukal som na to ako puk, hladal aj v manualy, ale nezmudrel som.
Ako na to?
vdaka,
marek.
pls, ako vymenim ziarovku, co osvetluje oblast nastavenia kurenia? Kukal som na to ako puk, hladal aj v manualy, ale nezmudrel som.
Ako na to?
vdaka,
marek.
Tak to mam za sebou
.
Trosku som sa obaval ci to zmaknem, ale podla toho postupu uplne bez problemov a v max. pohodke. Vymenil som co som potreboval a svieti to uplne uzasne
- normalne sa z toho tesim.
Len jedna vec: od obrazku c. 14 netreba dalej rozmontovavat, mne uz tu isli vytiahnut ziarovky a zastrcit nove. Drobnost bola v tom, ze pisane su na obr. 16 ziarovky 12V 2W a ja som mal pouzite 12V 1,2W, ale ostatne sedelo uplne.
Zaujiímavost: za pristrojovkou som nasiel velku pinzetu, ktoru neviem ako a komu sa ju tam podarilo dostat
.
Velmi kvalitny navod na vymenu ziaroviek!

Trosku som sa obaval ci to zmaknem, ale podla toho postupu uplne bez problemov a v max. pohodke. Vymenil som co som potreboval a svieti to uplne uzasne

Len jedna vec: od obrazku c. 14 netreba dalej rozmontovavat, mne uz tu isli vytiahnut ziarovky a zastrcit nove. Drobnost bola v tom, ze pisane su na obr. 16 ziarovky 12V 2W a ja som mal pouzite 12V 1,2W, ale ostatne sedelo uplne.
Zaujiímavost: za pristrojovkou som nasiel velku pinzetu, ktoru neviem ako a komu sa ju tam podarilo dostat

Velmi kvalitny navod na vymenu ziaroviek!
- Manta
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 05 Feb 2007, 13:24
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Tak dnes som tie ziarovky menil aj ja na osvetlenie kurenia na Astru F a nie je to problem ale ani sa necudujem ze dost praskaju ked to osvetlenie ide nonstop ako otocis klucik v zapalovani, toto iste som mal aj na OA, tiez na osvetleni kurenia svietili nonstop.
Opel Frontera B 2.2 DTI automat r.v. 2001
Opel Manta B GSi C20NE
Opel manta B GT/E 20E cabrio
http://www.opelmanta.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Opel Manta B GSi C20NE
Opel manta B GT/E 20E cabrio
http://www.opelmanta.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 03 Mar 2007, 11:48
- Auto: Astra F
No super navod macil ja som sa nudil dneska ale ked som tieto obrazky nasiel tak som siel hned na to ziarovky nahodou mal brat pri vymene my odisli vsetky uz boli asi tak prehriate vlakna ze sa rozleteli uz my treba len vymenit na vnutornom okruhu jednu a je to cool cas vymeny pohodovym tempom cca 1 hodinecka ale este by som chcel vediet ci ma fungovat aj osvetlenie popolnika a zapalovaca lebo toto mi tiez neide ako sa to rozobera je tam tiez ziarovka alebo nie lebo predpoklady na to su xiix

Opel Astra K 1,4 16v 74kw 101k
-
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 03 Mar 2007, 11:48
- Auto: Astra F
a este k tym ziarovkam volal som jednemu typkovy co ma obchod so suciastkami a mi tvrdi ze su tam len tie 1,2W ja som zalozil tie a svieti to v pohode jasne ze keby boli silnejsie tak svietia ovela lepsie ale si myslim ze to staci zas nieje dobre ked osvetlenie oslepuje pocas jazdy v noci ....macil napísal:Originálne žiarovky sú skutočne 12V 2W.
Opel Astra K 1,4 16v 74kw 101k
- macil
- Admin
- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
Výmenu žiarovky v popolníku nájdeš tiež tam.
http://www.opelastra.cz/technika/zarpopelnik/index.htm
Rozdiel v svietivosti 1,2W a 2W žiarovky je takmer nepostrehnuteľný.
http://www.opelastra.cz/technika/zarpopelnik/index.htm
Rozdiel v svietivosti 1,2W a 2W žiarovky je takmer nepostrehnuteľný.
...
cavte majstri, ja by som chcel mat to podsvietenie na modro, ak by sa dalo
Je nejaky sposob, ako to spravit??? Mozem tam napriklad miesto ziaroviek hodit nejake modre diody, alebo nieco take ??? ... A este by som chcel dat do modra aj podsietenie tachometra, a otackomera, da sa aj to??? vopred vdaka za kazdu radu ...

-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 04 Sep 2007, 13:56
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
dsf
caves ja mam G a do topeni som dal 9 diod modrych lebo to stale malo svietilo to je najednoduchsie i najlip to svieti a napojil som to na prud kde je iba pri zapnutom zapalovaniu