Netvrdim ze v kazdom aute je to tak, ale vacsina buraciek je tak robena. Na volante to nieje vidiet. Moze to este robit kruzok pod volantom.Gabrihell napísal:...máš na mysli to čo ja? Teda, že tam namiesto už vystreleného airbagu mám len odpor? To by bolo hádam vidieť na volante? Auto mám dva roky (ojazdenka) a toto je prvýkrát, keď sa niečo také objavilo.Raptor181 napísal:Inak niekedy ked to vypise " VYSOKY ODPOR" moze to znamenat aj neodborny pokus o nasimulovanie airbagu. Velmi vela automechanikov dava namiesto vystreleneho airbagu len odpor.
Sranda to je potom pri havarii.
kontrolka airbagu
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- Raptor181
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Máj 2007, 07:06
- Auto: Iná značka
- Kontaktovať používateľa:
autoalarmy, denne svietenie, predaj, servis a kódovanie autokľúčov, oprava tacho,oprava a reset riadiacich jednotiek, immo, zmena podsvietenia, reaktivácia airbagov, programovanie a diagnostika automobilov, odkódovanie navigácii a autorádií, servis autoelektro, opravy CIM modulov.
*** Diagnostika ***
Opel Astra H Caravan Enjoy 1,6 16V 85kW/115PS, Z16XER - ex
*** Diagnostika ***
- Raptor181
- Pravidelný užívateľ

Musi sa demontovat volant...
Ale skor ako sa do toho pustis, zdiagnostikuj si auto a pozri sa kde ti to ukaze chybu. Zbytocne nieco rozoberat ked to nieje treba.
Ale skor ako sa do toho pustis, zdiagnostikuj si auto a pozri sa kde ti to ukaze chybu. Zbytocne nieco rozoberat ked to nieje treba.
autoalarmy, denne svietenie, predaj, servis a kódovanie autokľúčov, oprava tacho,oprava a reset riadiacich jednotiek, immo, zmena podsvietenia, reaktivácia airbagov, programovanie a diagnostika automobilov, odkódovanie navigácii a autorádií, servis autoelektro, opravy CIM modulov.
*** Diagnostika ***
*** Diagnostika ***
- Raptor181
- Pravidelný užívateľ

To je napinac pasov. Popozeraj poriadne kable do pasov, a pod sedackou. Odpojenim baterie sa chyba nezmaze.Gabrihell napísal:Diagnostika ukázala vysoký odpor na vystreľovači pásov na šoférovej strane. Je to spomenuté aj niekde v horných príspevkoch. Rozobral som sedadlo a skontroloval konektory. Stále mi však svieti kontrolka aribagov. Ak som mal odpojenú batériu, nemala sa vymazať?
*** Diagnostika ***
*** Diagnostika ***
-
Gabrihell
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Júl 2008, 21:00
- Auto: Astra G
Pod sedačkou som to skontroloval. Tam to vyzerá byť všetko OK. Sú niekde aj iné káble?Raptor181 napísal:To je napinac pasov. Popozeraj poriadne kable do pasov, a pod sedackou. Odpojenim baterie sa chyba nezmaze.Gabrihell napísal:Diagnostika ukázala vysoký odpor na vystreľovači pásov na šoférovej strane. Je to spomenuté aj niekde v horných príspevkoch. Rozobral som sedadlo a skontroloval konektory. Stále mi však svieti kontrolka aribagov. Ak som mal odpojenú batériu, nemala sa vymazať?
- Raptor181
- Pravidelný užívateľ

Tam kde sa navijaju pasy este pozri.
*** Diagnostika ***
*** Diagnostika ***
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Aj ked vyzeraju byt kable pod sedacko OK neznamena ,ze v stekri nieje vysoky odpor.Skus napruzit piny a potom diagnistikou vymaz chybove kodyGabrihell napísal:Pod sedačkou som to skontroloval. Tam to vyzerá byť všetko OK. Sú niekde aj iné káble?Raptor181 napísal:To je napinac pasov. Popozeraj poriadne kable do pasov, a pod sedackou. Odpojenim baterie sa chyba nezmaze.Gabrihell napísal:Diagnostika ukázala vysoký odpor na vystreľovači pásov na šoférovej strane. Je to spomenuté aj niekde v horných príspevkoch. Rozobral som sedadlo a skontroloval konektory. Stále mi však svieti kontrolka aribagov. Ak som mal odpojenú batériu, nemala sa vymazať?
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
-
iurai