Na obrazkoch je hadicka, ktoru som zatial nedokazal identifikovat z kade ide, ale konci do bloku motora. Pri vstupe do motora bola povodne zalepena izolacnou paskou, a nebol problem (praca predosleho majitela), vydrzala 3500km, bez zmeny, nikdy nebol pod autom olej, az na dnes. Ked je motor zohriaty kvapka/tecie z nej olej, ekd motor vyhchladne, olej uz netecie. Predpokladam ze je to nejaka prepadova hadicka, ktora vracia prebytocny olej spat kdesi. Momentalne je to vstave, ze to dokazem odskerit a olej z ade tecie. shruba cez to vytecie, mozno pol deci oleja, kym sa motor neochladi, mozno aj menej. Viete mi poradit, co to je za hadicka, pripadne co to stoji, a kde sa to da kupit, ci s tym uz niekto mal problem, ci sa to da lahko vymenit, a hlavne ci to ma aj iny predajca ND, ako origo opel, lebo tam to bude asi dost masna suma, alebo to staci len znova prelepit novou izolacnou paskou, a opat to cosi vydrzi. Pre info: je to hadicka ktora ide po lavej strany hlavy valcov, v takej plastovej trubke/rurke, zrejme teplovzdornej, a v nej je asi gumena hadicka, alebo uz aka, kade ten olej preteka.
Vdaka za radu, co stym. Pripajam obrazky:
Hadicka a kde to kvapka (pohlad: stojim medzi prednymi svetlami)

Detail odskerenej hadicky (pohlad: stojim medzi prednymi svetlami)

Hadicka a motor (pohlad: stojim medzi prednymi svetlami)