Mne nejde o hlasité počúvanie aby to dunelo z auta von, ja chcem mať čo najviac zvuku vnútri ... aj Volvo mi tak hralo ... parádne vnútri ale vonku to bola strašná slabota
Len otázka je, či sa chápeme, alebo ja mám zas nesplniteľné požiadavky
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra

haha vidim ze plno kohutov na jednom smetisku :-)) ja sa nepripajam lebo neviem o com je rec ako marwi co nove?marwi napísal:Kajo , rozdiel 50 W a 52 W je uchom 100% NEPOCUTELNY , to ti garantujem. Hlasitost je logaritmicka zavislost a toto je taky maly rozdiel v dB , ze to isto nie je pocutelne. Ak by si to chcel exaktne overit , tak chod na vysetrenie usi a zistis aky najmensi rozdiel si schopny pocut ( nielen ty , ale vseobecne vsetci ludia , teda to neber osobne ). Ak budes pocut rozdiel 1 dB tak si frajer a mas vysoko nadstandardny sluch. Rozdiel medzi 50 W a 52 W je radovo nasobne mensii , ako 1 dB...

Dozadu si daj sinus live SL240i to budes mat celkom fajn ako nahradu za woofer do predu je rozne vela ccomp.repro ale urcite ti to bude stacit budes spokojny...mam to ja ...Pežot napísal:coli len ja nejdem na emmuja si chcem vypočuť v aute hudbu a nepotrebujem pritom aby mi to zasa zjapalo do uší

Ani nic co ti poviem daval som akurat namieru robit boxy do auta ostavam pri tom co som mal idem to osadit vsetko nech to nejak vyzera asi nebudem menit nic lebo chcem tam mat tych 142 dB na viac by terebalo vsetko menit a ani by som viacej nechcel tak mi to sedi a je zima nechce sa mi do toho pustat nechavam aj to auto na hudbu a patram co asi v najblizsej dobre kupit ale stale si vravim pockam:-))...CCo poradis passat vectru hondu:-)))marwi napísal:Caf Frenkyto. V podstate nic z oblasti autohifi noveho. Ja uz som toho z oblasti hifi dost poskusal a teraz uz som "usadeny" a spokojny. Aj ked jeden nikdy nevie... Ale ty sa pochval co noveho chystas...

No hej to mas pravdu:-))len dnes uz prisla doba za male peniaze dobre auto za velke uz je to nezmysel:-))odbehujeme od temy to fakt ale ---- k repro ak repraky tak v predu aj vzadu koncert je troska nieco ine ako dva kompa vpredu..keby ze viacej repro v predu tak sa da ...to mi sedelo ale bolo to dost rozlozene v prednych dverach...ale to uz je naozaj vec kazdeho comu sedi....zatial ahoj...coli84 napísal:ak nevadí tak sa pridám aj ja do debaty mimo tému,frenky ja ti poradím BMW,podľa mňa naj autá a motor 3.0d je už čo sa pomeru spotreba/výkon týka veľmi v pohode si myslím