Spínacia skrinka
Moderátori: bukelo, buci_vectra
Tak včera sa to stalo aj mne. Sadnem do auta, chcem potočiť kľúčikom, a nič. Ani za svet sa stým nedalo pohnúť. Už som sa nato trikrát vykašlal, že to už nepôjde ale pustil som sa do toho aj štvrtýkrát. .
Výsledok: Po dvoch hodinách trápenia sa mi podarilo otočiť kĺúčik. Pomohlo WD-čko. Ale riadne množstvo.
Výsledok: Po dvoch hodinách trápenia sa mi podarilo otočiť kĺúčik. Pomohlo WD-čko. Ale riadne množstvo.
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
spinacia skrinka
Je to problem asi vsetkych Oplov ci uz starsich alebo novsich modelov.Problem sa vyskytuje hlavne v letnych mesiacoch ked sa zohreje hlinikova cast spinacej skrinky.
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 30 Jan 2007, 21:24
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
ja by som povedal že to nie je problém OPLOV ale všetkých áut. Nedávno mi volal kamarád z čerpačky že ho tam nechal pasat, že mu nejde otočiť kľúč v spínačke
Vectra B 1,8 16V X18XE - Kawasaki Z 1000
Felda 1,3mpi Sporline ex
Kadet 1,6 i moja prvá vážna známosť ex
http://www.roso.salem.sk/
Felda 1,3mpi Sporline ex
Kadet 1,6 i moja prvá vážna známosť ex
http://www.roso.salem.sk/
Ahojte opeláci, potrebujem radu neviem vôbec pohnúť kľúčom v spínacej skrinke.
Mal niekto taký problém? Ak áno tak poraďte čo stým.
Keď bude potrebné meniť vložku je to veľký problém?
Ďakujem
_________
cauko.ja som mal doteraz tiez ten problem s klucom,vlastne aj mam ale som prisiel na to,ze musim viacej zatlacit kluc do skrinky a tak sa da otocit.
Ďakujem
_________
cauko.ja som mal doteraz tiez ten problem s klucom,vlastne aj mam ale som prisiel na to,ze musim viacej zatlacit kluc do skrinky a tak sa da otocit.
- dufusko
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 18 Feb 2007, 23:47
- Kontaktovať používateľa:
gabbko10 napísal:Ahojte opeláci, potrebujem radu neviem vôbec pohnúť kľúčom v spínacej skrinke.
Ďakujem
_________
Tiez sa mi to stalo.Rozobral som to a vycistil , namazal a ide.
Opel Astra F 1.6i C16NZ
Spínacia skrinka
Čau Lukas. Neviem či si vyriešil ten problém, ale pri zasúvaní spínacej skrinky (mechanická časť) musíš správne natočiť aj elektrickú časť aby to zapadlo. Odober elektrickú časť a natoč to.
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Jún 2008, 16:39
Re: Spínacia skrinka
PROBLEM JE S KOLIKOM NA ZACIATKU ZAMKU SPINACEJ SKRINKY. TREBA HO DAT PREC A AKURAT STATIS MOZNOST MAT PO VYPNUTI ZAPALOVANIA RADIO NA TEN CAS ZAPNUTE KYM NEVYTIAHNES KLUC ZO ZAMKU. MOZES SI POTOM MANUALNE ZAPINAT
- suflonr
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 15 Okt 2008, 18:36
- Auto: Omega B
Nazdar, a ako dam prosim ta ten kolik prec, lebo sa mi stava ze ked vitahujem kluc tak sa zasekne uz skoro ked je vonku a potom ho musim doslova vytrhnut von.karas2 napísal:PROBLEM JE S KOLIKOM NA ZACIATKU ZAMKU SPINACEJ SKRINKY. TREBA HO DAT PREC A AKURAT STATIS MOZNOST MAT PO VYPNUTI ZAPALOVANIA RADIO NA TEN CAS ZAPNUTE KYM NEVYTIAHNES KLUC ZO ZAMKU. MOZES SI POTOM MANUALNE ZAPINAT
suflonr napísal:Nazdar, a ako dam prosim ta ten kolik prec, lebo sa mi stava ze ked vitahujem kluc tak sa zasekne uz skoro ked je vonku a potom ho musim doslova vytrhnut von.karas2 napísal:PROBLEM JE S KOLIKOM NA ZACIATKU ZAMKU SPINACEJ SKRINKY. TREBA HO DAT PREC A AKURAT STATIS MOZNOST MAT PO VYPNUTI ZAPALOVANIA RADIO NA TEN CAS ZAPNUTE KYM NEVYTIAHNES KLUC ZO ZAMKU. MOZES SI POTOM MANUALNE ZAPINAT
ked si citam tieto prispevky, tak mam chut predat opel.
ked je zamok pokazeny, treba ho opravit, alebo zohnat nahradnu vlozku
-
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 30 Mar 2008, 16:17
caute,
aj ja mam problem zo spinackou, na astre F to viem bez problemou rozobrat, klucik dam do prvej polohy a pichnem do malej dierky klinec a vloska je vonku.
lenze teraz mam Astru G a vobec neviem najst tu malu dierku a som nestastny stoho ako vybrat a vymenit vlozku.
je na to iny postup ak ano tak mi hio napiste. vdaka
aj ja mam problem zo spinackou, na astre F to viem bez problemou rozobrat, klucik dam do prvej polohy a pichnem do malej dierky klinec a vloska je vonku.
lenze teraz mam Astru G a vobec neviem najst tu malu dierku a som nestastny stoho ako vybrat a vymenit vlozku.
je na to iny postup ak ano tak mi hio napiste. vdaka
Opel Astra F Caravan X16szr- nebohá:(
Opel Astra F Caravan X16xel
Opel Astra G Caravan X16szr
spotreba veľka:)
Opel Astra F Caravan X16xel
Opel Astra G Caravan X16szr
spotreba veľka:)