Kajo:
To by mi pomohlo, resp. mne by stalil len nastavilelny regulator tlaku.
Pretoze ak sa tam cachruje s tlakom, nemusi na to stihat lamda sonda...
A ja som lamda sondu aj tak odsranil pretoze sa udrzuje A/F ration na 12 a najvyssi vykon je A/F 14, pri com vsak vznikaju emisie CO, pri 12 len CO2 a 5% O2...
A keby som aml regulator menitelnyy este podtlakom v sani mal by som problem z logaritmizacio, teraz to mam nastaven tak ze v akychkolvek otackach je je zmes okolo 14,vzdy davam menej tak pripadne 13,5 lebo ak sa to prezenie spotreba sa zbytocne zvysi ,dokonca viac ako pri A/F 12,co mzoe mat za nasledok ,napr ak ma motor nizzsie otazky a zoslapnete pedal na podlahu moze zmes az moc presitit, lebo riadiacka je programovana linerarne a ten podtlakovy reulator to moze napr z logaritmizovat...tazko povdat co sa stane,kazde auto je ine a mozno prave ten ventil je prisposobeny tak ze ked sa zoslapne pedal tak sa ta zmes priblizi k A/F z 12 na 14.
ja mam uz len taky problem ze v najvyssich otackach su v streky uz plne otovrene, teda stale striekaju a viac sa to uz vytocit neda...ale dnes so msa bol previezt a zistujem ze to aj staci.Ale ked auto uz bude prehnivat tak si zozeniem PBV a skusim to navytacat na 7500 ot, teda kto bude fungovat

Kajo(2):
Pekny obrazok

ale ten regulator je drahsi ako cele auto

, musim volaky pozriet na srotovisku, viem ze som jeden taky videl ale nenapadlo ma ze budem robit toto...a tam bola ta skutka ale zavarena ale to by sa spavilo
Viktor :
no neviem hento je motor C18NE, alebo 18NE (ma to mat katalyzator ale ten sa rozssypal a jeho odstranenie dost ozivilo motor)
Napriklad toto je take iste auto ake mam a toto je az 96KW motor 20SEH
http://www.youtube.com/watch?v=IUnyVPho6xg
A toto je moje
http://www.youtube.com/watch?v=CydZfk6aVto
A si mylim ze to je skoro podobne, no a teraz po tej uprave s kryzstalom 2hy stupen ide z 91km/h na 98km/h tiez ako jemu...
Ako zistim aka vacka je ostrejsia?ma to nejake oznacenie alebo kod tipu GM xxx xxx xxx?