deflektory
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- andre
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Aug 2006, 15:46
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
deflektory
kúpil som nejaky ten deflektorík reku nech tak nefučí, a šak som ho tam dostal až po menších úpravach. len mam problem ,že mi skla nedosadaju až na doraz. nedá sa nejako slušne povedané zmäkčiť tesnenie okolo okien alebo nejaka iná finta? ak niekto vie .... dik.
Opel VECTRA B 1,6/16V X16XEL red color
Every day is funday.
Every day is funday.
-
Stanley King
-
Lea
-
Stanley King
-
Stanley King
-
Lea
-
Stanley King
-
palorep
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Feb 2006, 20:17
Velmi dobré ceny majú vo firme plasttuning Čadca a zasielajú aj na dobierku
http://www.plasttuning-spojlery.sk/pricelist.htm
http://www.plasttuning-spojlery.sk/pricelist.htm
- andre
- Nový užívateľ

Ja som ich mal na objednávku, do 14dni . Na nete stali aj zo zadnými 1200sk , ja som mal len predné za 800sk . a priamo v PD nemože byť :-) napis mi SS a ja ti napisem firmu aby som nerobil reklamu ... teda neviem či sa može :-)))Stanley King napísal:Aj ja by som chcel kupit na Opel Corsa B 3-dver. ale žial neviem kde neviete o niečom blízko PD.
Every day is funday.
Every day is funday.
-
Lea
Ja som sa ohladom tých deflektorov neozvala, lebo si myslím, že nie su 100%.... Moj Mino sa s tým narobil ako kôň, kým ich nahodil, nebola k nim ani samolepiaca páska, tak sme museli isť kupiť.... stáli ma 770.- len predné samozrejme.... Teraz, ked už su nahodene, tak je dobre, trošku su samozrejme hlučné, ale problemy so zatvaraním okien nemám, som v podstate spokojná. Ale asi by som na Tvojom mieste zobrala tie, čo spomína andre, tieto, čo mam ja, je na dlhé lakte... a nie su to originály, ako mi bolo povedane, ale polské...
- andre
- Nový užívateľ

jj mne sa tiež vracali ale chcelo to len trošku rozbehať , zatial to šlape. a este ktomu strateniu to sa da ako stratit , sak som to tam ledva dostal :roll:igizpd napísal:ja som ich mal a ked som isiel 180 tak som ich stratil![]()
![]()
ale blbli mi okna elektricke vracalo ich naspat uz to nechcem.....
Every day is funday.
Every day is funday.
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
Vieš aké sú na tom sily pri 180-ke? Ja ich tiež nechcem z toho dôvodu ako spomínal igizpd. 180 jazdím normálne bežne. 8)andre napísal:jj mne sa tiež vracali ale chcelo to len trošku rozbehať , zatial to šlape. a este ktomu strateniu to sa da ako stratit , sak som to tam ledva dostal :roll:igizpd napísal:ja som ich mal a ked som isiel 180 tak som ich stratil![]()
![]()
ale blbli mi okna elektricke vracalo ich naspat uz to nechcem.....
- andre
- Nový užívateľ

Lea napísal:Ja som sa ohladom tých deflektorov neozvala, lebo si myslím, že nie su 100%.... Moj Mino sa s tým narobil ako kôň, kým ich nahodil, nebola k nim ani samolepiaca páska, tak sme museli isť kupiť.... stáli ma 770.- len predné samozrejme.... Teraz, ked už su nahodene, tak je dobre, trošku su samozrejme hlučné, ale problemy so zatvaraním okien nemám, som v podstate spokojná. Ale asi by som na Tvojom mieste zobrala tie, čo spomína andre, tieto, čo mam ja, je na dlhé lakte... a nie su to originály, ako mi bolo povedane, ale polské...
no Lea ja mam tiež polské http://www.heko.pl/
Every day is funday.
Every day is funday.