deflektory

Všetko, čo nebolo možné zaradiť inde.

Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra

Používateľov profilový obrázok
andre
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 09 Aug 2006, 15:46
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

deflektory

Príspevok od používateľa andre »

kúpil som nejaky ten deflektorík reku nech tak nefučí, a šak som ho tam dostal až po menších úpravach. len mam problem ,že mi skla nedosadaju až na doraz. nedá sa nejako slušne povedané zmäkčiť tesnenie okolo okien alebo nejaka iná finta? ak niekto vie .... dik.
Opel VECTRA B 1,6/16V X16XEL red color

Every day is funday.
Stanley King

Príspevok od používateľa Stanley King »

Kolega mal podobny problem ale on tam dal nejak opačne tie pliešky čo držia deflector niečo ako štipec či čo to je
Lea

Príspevok od používateľa Lea »

ja som zvedava, ako to pojde mne nahodiť na Sintru, kamarát mi zohnal za slušnu cenu original na Sintru, tak uvidime... potom dam vedieť
Stanley King

Aj ja by som chcel kupit na Opel Corsa B 3-dver. ale žial neviem kde neviete o niečom blízko PD.
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

Mňa od kúpy deflektorov odrádzajú práve problémy s dotváraním okien, zvlášť elektrických a tiež mám obavu, že časom ten deflektor zdeformuje tesnenie, pod ktoré sa zasúva a niekde som čítal, že pri rýchlejšej jazde sú dosť hlučné.
Ale zaujímali by ma skúsenosti niekoho, kto ich má.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
macil
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Stanley King napísal:Aj ja by som chcel kupit na Opel Corsa B 3-dver. ale žial neviem kde neviete o niečom blízko PD.
Videl som ich v nejakom internetovom obchode, ale som v práci a odtiaľ ti to nezistím.
Opel Astra F-CC, X18XE
Stanley King

Ked budeš moct tak zistíš ved to nie je vec bez ktorej sa nedá jazdit.
A tú hlučnost možem len potvrdit je to hlučné ale možeš mat okna do korán a žiaden prievan a preto to chcem.
Lea

Stanley King napísal:Aj ja by som chcel kupit na Opel Corsa B 3-dver. ale žial neviem kde neviete o niečom blízko PD.
Ja sa Ti skusim opýtať toho kamarata, čo mi ich zohnal na Sintru. On je z Blavy, budem s nim v nedelu, tak potom ti dam vedieť. Mna moje stáli 750.-
Stanley King

Ok daj potom vediet len upozornujem je to na 3-dverovú corsu tie su trochu dlhšie.
Dakujem
Lea

jasne, ale dlhsie ako na Sintru hadam nebudu- aby sa mi zmestili do kufra.... :lol:
Stanley King

Tak to tam určite dostaneš take dlhé to zas nebude svadba bola drahá.
Lea

tak to mi odlahlo... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: v nedelu sa ozvem a dam Ti vedieť...
palorep
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 11 Feb 2006, 20:17
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa palorep »

Velmi dobré ceny majú vo firme plasttuning Čadca a zasielajú aj na dobierku
http://www.plasttuning-spojlery.sk/pricelist.htm
Lea

tie ceny su tam naozaj slušné....
andre
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Kontaktovať používateľa:

Ja som ich mal na objednávku, do 14dni . Na nete stali aj zo zadnými 1200sk , ja som mal len predné za 800sk . a priamo v PD nemože byť :-) napis mi SS a ja ti napisem firmu aby som nerobil reklamu ... teda neviem či sa može :-)))

Every day is funday.
Lea

Ja som sa ohladom tých deflektorov neozvala, lebo si myslím, že nie su 100%.... Moj Mino sa s tým narobil ako kôň, kým ich nahodil, nebola k nim ani samolepiaca páska, tak sme museli isť kupiť.... stáli ma 770.- len predné samozrejme.... Teraz, ked už su nahodene, tak je dobre, trošku su samozrejme hlučné, ale problemy so zatvaraním okien nemám, som v podstate spokojná. Ale asi by som na Tvojom mieste zobrala tie, čo spomína andre, tieto, čo mam ja, je na dlhé lakte... a nie su to originály, ako mi bolo povedane, ale polské...
igizpd
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 11 Máj 2006, 21:37
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa igizpd »

ja som ich mal a ked som isiel 180 tak som ich stratil :lol: :lol: :lol: ale blbli mi okna elektricke vracalo ich naspat uz to nechcem.....
opel vectra b 1.6 16v+opel insignia 2.0 cdti
...................................
predaj nd a tuningu top automax
andre
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Kontaktovať používateľa:

igizpd napísal:ja som ich mal a ked som isiel 180 tak som ich stratil :lol: :lol: :lol: ale blbli mi okna elektricke vracalo ich naspat uz to nechcem.....
jj mne sa tiež vracali ale chcelo to len trošku rozbehať , zatial to šlape. a este ktomu strateniu to sa da ako stratit , sak som to tam ledva dostal :roll:

Every day is funday.
macil
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

andre napísal:
igizpd napísal:ja som ich mal a ked som isiel 180 tak som ich stratil :lol: :lol: :lol: ale blbli mi okna elektricke vracalo ich naspat uz to nechcem.....
jj mne sa tiež vracali ale chcelo to len trošku rozbehať , zatial to šlape. a este ktomu strateniu to sa da ako stratit , sak som to tam ledva dostal :roll:
Vieš aké sú na tom sily pri 180-ke? Ja ich tiež nechcem z toho dôvodu ako spomínal igizpd. 180 jazdím normálne bežne. 8) :mrgreen: :wink:
Opel Astra F-CC, X18XE
andre
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Kontaktovať používateľa:

Lea napísal:Ja som sa ohladom tých deflektorov neozvala, lebo si myslím, že nie su 100%.... Moj Mino sa s tým narobil ako kôň, kým ich nahodil, nebola k nim ani samolepiaca páska, tak sme museli isť kupiť.... stáli ma 770.- len predné samozrejme.... Teraz, ked už su nahodene, tak je dobre, trošku su samozrejme hlučné, ale problemy so zatvaraním okien nemám, som v podstate spokojná. Ale asi by som na Tvojom mieste zobrala tie, čo spomína andre, tieto, čo mam ja, je na dlhé lakte... a nie su to originály, ako mi bolo povedane, ale polské...

no Lea ja mam tiež polské http://www.heko.pl/ :( ale inak v pohode.

Every day is funday.
Napísať odpoveď

Návrat na "OPEL VŠEOBECNE"