Mne niekedy skáče stierač po skle, myslím si ,že v motore sú krátke uhlíky , motor sa točí nepravidelne a preto asi cuká z ramenom.
Zadný stierač
Moderátori: franticek6, buci_vectra
-
Adik
Zadný stierač
Rozoberal niekto zadný stierač?
Mne niekedy skáče stierač po skle, myslím si ,že v motore sú krátke uhlíky , motor sa točí nepravidelne a preto asi cuká z ramenom.
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
V Zafire nie, len v Astre F, ale bude to podobné. Dával som tu aj iodkaz na obrázkový návod. Na uhlíky by som to však nevidel, možno dobehový kontakt. Ja som mal problém s pridierajúcou sa osičkou. V tvojom prípade by som najprv prekontroloval vodiče a kontakty pri motorčeku, až potom by som sa pustil do rozoberania.
-
Adik
Motorček som vybral.Problém bol dať dole ramienko z osky, bez sťahováka nech to nik neskúša.
Po rozobratí v priestore ozubeného kolesa bol dosť veľký bordel a samá hrdza. Všetko som dokonale vystriekal čističom ,premazal novou vazelínou , prebrúsil kontakty a motor ide ako hodinky.
Možno sa tam dostávala voda, niekto mi ..... plastovú krytku na ramienku nad skrutkou .
Ak bude niekto potrebovať pošlem foto. Celé som to postupne fotil.

Po rozobratí v priestore ozubeného kolesa bol dosť veľký bordel a samá hrdza. Všetko som dokonale vystriekal čističom ,premazal novou vazelínou , prebrúsil kontakty a motor ide ako hodinky.
Možno sa tam dostávala voda, niekto mi ..... plastovú krytku na ramienku nad skrutkou .
Ak bude niekto potrebovať pošlem foto. Celé som to postupne fotil.
-
samovicen
- soto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Nov 2008, 09:49
- Auto: Zafira A
Neviete nahodou, ci sedi na Zafiru zadny stierac aj z ineho auta? Teda ci na vrakaci nemozem kupit nejaky stary stierac z favorita a prisrubovat ho tam na ten sroub?
Novy stoji 31 EUR a vobec nemam istotu, ze ho tam rano najdem neposkodeny.
Videl som totizto jednu Zafiru s neorigo stieracom a nevyzeralo to az tak zle
.
Novy stoji 31 EUR a vobec nemam istotu, ze ho tam rano najdem neposkodeny.
Videl som totizto jednu Zafiru s neorigo stieracom a nevyzeralo to az tak zle
Opel Zafira Z18XE 92 kw r.v. 12/2001
294 tis. km (momentalne si to uz uziva v 3Ackach)
Suzuki Ignis 69 kw r.v. 10/2004 (manzelka)
Before:
Hyundai Accent 1,3i LC r.v. 2002 (predany pri 150 tis. km kvoli nedostatku miesta :-()
Peugeot 309 XLD r.v. 1989 (600 tis. km :-))
294 tis. km (momentalne si to uz uziva v 3Ackach)
Suzuki Ignis 69 kw r.v. 10/2004 (manzelka)
Before:
Hyundai Accent 1,3i LC r.v. 2002 (predany pri 150 tis. km kvoli nedostatku miesta :-()
Peugeot 309 XLD r.v. 1989 (600 tis. km :-))
-
ja286su
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Sep 2009, 19:20
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Adik napísal:Motorček som vybral.Problém bol dať dole ramienko z osky, bez sťahováka nech to nik neskúša.
Možno sa tam dostávala voda, niekto mi ..... plastovú krytku na ramienku nad skrutkou .![]()
Ak bude niekto potrebovať pošlem foto. Celé som to postupne fotil.![]()
![]()
Bud taky dobry a hod sem tie fotky mam ten isty problem.Dik
Opel Zafira 2,0 DTI
r.v. 2004 - Y20 DTH
r.v. 2004 - Y20 DTH
-
mario.spusta
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Jan 2011, 13:51
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
-
mario.spusta