Rádio Philips Car 400 pomooc!!!
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
yyy
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 25 Okt 2010, 08:48
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Rádio Philips Car 400 pomooc!!!
zdravím všetkých,som tu nový a nakoľko som kúpil opel omegu 2,5 V6,tak už mám problém s rádiom,odpojil som batériu a po zapojení som zapol rádio a na palub.počítači mi vypísalo "SAFE" Už som prečítal všelijaké názory na túto tému ale ani jedna mi nesedela,jedná sa o to že urobím postup presne podľa návodu na odkodovanie rádia ale vôbec mi nereaguje rádio,zo SAFE mi to nechce naskočiť na CODE,už som vyskušal všetko možné a nič ako keby to AS na rádiu vôbec nereagovalo,ak by mal niekto s týmto skúsenosť a podelí sa o ňu,tak budem vdačný,dík za vaše reakcie.
moved by admin
moved by admin
- Patricius
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Dec 2008, 09:38
- Auto: Iná značka
- Kontaktovať používateľa:
moje "nové" rádio nejde napríklad podľa návodu odkódovať, ale vždy sa mi to podarí po chaotickom stláčaní, doslova šťukaní potvrdzovacieho tlačidla(AF?, či ktoré to je)... skús, možno pomôže(pokiaľ máš správny kód)
Už som to robil tri krát a vždy to zabralo inak, ale postup treba dodržať! ...možno tlačidlá reagujú horšie, neviem.
Inak pekne povedané, akokeby sa tieto autá stále kazili a iné zasa nie:
Už som to robil tri krát a vždy to zabralo inak, ale postup treba dodržať! ...možno tlačidlá reagujú horšie, neviem.
Inak pekne povedané, akokeby sa tieto autá stále kazili a iné zasa nie:
...nič v zlom, len ten výber slov mi udrel do očú :roll:... nakoľko som kúpil opel omegu 2,5 V6,tak už mám problém s rádiom ...
VW Golf 1,9TDI 77kW
BMW 530dA 142kW - ex
VW Passat 1,9TDI 66kW - ex
Opel Vectra fake Zender 1,8 16V LPG 1999 sedan - ex
BMW 530dA 142kW - ex
VW Passat 1,9TDI 66kW - ex
Opel Vectra fake Zender 1,8 16V LPG 1999 sedan - ex
-
sr-warrior
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 31 Okt 2010, 14:16
car 400
Mam presne ten istý problem ako uviedol kolega tu hore . Zapnem radio vypíše safe a neviem ako ho mam prepnuť aby som mohol zadať kod na odblokovanie a za druhe kod taktiež nemam pretože auto bolo privezene z Talianska a od predošleho maitela nemam kod a v servise mi odpojili bateriu teraz som bez radia rad by som ho rozbehal vopred dakujem za pomoc
-
sr-warrior
- Nový užívateľ

car400
a vieš mi poradiť?
-
sr-warrior
- Nový užívateľ

car 400
no návod mam ibaže v taliančine a v slovenčine abo aspom v češtine sa mi ho nepodarilo naisť
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
A hľadal si? Mám pocit, že nie. Google na mňa vypľul hneď v prvom odkaze toto - http://www.astra-g.cz/download/philips_car400.zip
-
sr-warrior
- Nový užívateľ

- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
-
yyy
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 25 Okt 2010, 08:48
záver ako som vyriešil môj problém-výmena rádia:-) otočil som ho aj naopak a nepomohlo vôbec nič,tak som ho ponúkol kamarátovi do vectry a jemu to ide,zaujímave:-)
škoda 105-120 ex.. VW vento 93,1.8,ex VW golf IV 2002 ex....VW bora 2001 1.9 TDI PD ex...opel omega 2.5i V6 tzv."delobuch" :-) ale koní je vždy málo...