Vrzgaju stierace
Moderátori: dulo, buci_vectra
- dertypek
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Júl 2009, 18:29
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
chcel som sa spytat este aj ku stieracom ... jeden stierac mi dost hadze je to na vodicovej strane a este mam taky problem ako nahle kupim nejaku vodu do ostrekovacov , tak mi to robi take mastne flaky na okne stretol ste sa niekto uz s niecim takymto ? ... aj okno som alkoholovym cisticom cistil ale ako nahle nastreikam na okno vodu z ostrekovaca tka je mastne ja hovado
... neviem si uz rady pouzival som aj ten zarabany sheron koncentrat ale bol na dve veci ... a tak som na pumpe kupil novy a ten robi presne to iste co by ste odporucili pouzivat aky pripravok na okno tak co riadne cisti a nerobi mastne cmuhy
Opel Vectra B 1998 2.0 DTI ,x20dth , digi. klima , tempomat , 4x airbag , abs , vyhrievane zrkadla......
- Barry
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 27 Jan 2008, 20:42
- Auto: Vectra C
- Kontaktovať používateľa:
nedavno som kupil stierace BOSCH.. take tie celogumene... Neboli lacne, ale paraaada... Idu uplne ticho a stieraju perfektne.
Ak sa vam nepaci ako stieraju vase stierace, riesenie je kupit nove, ale nie tie atrapy v hypermarketoch.
Ak sa vam nepaci ako stieraju vase stierace, riesenie je kupit nove, ale nie tie atrapy v hypermarketoch.
BMW X6 F16 30d 190kW (2018)
EX-Opel Vectra C Caravan, 1,9CDTI 88kW (2008)
Škoda Octavia II Tour, 1,6 MPI 75kW (2011)
EX-Opel Astra G 1,2 16V (2002)
EX-Opel Kadett E 1,3 (1986)
EX-Škoda Felicia 1,4 MPI (1999)
EX-Opel Astra H 1,7 CDTI (2006)
EX-Opel Vectra C Caravan, 1,9CDTI 88kW (2008)
Škoda Octavia II Tour, 1,6 MPI 75kW (2011)
EX-Opel Astra G 1,2 16V (2002)
EX-Opel Kadett E 1,3 (1986)
EX-Škoda Felicia 1,4 MPI (1999)
EX-Opel Astra H 1,7 CDTI (2006)
- fefko
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 30 Mar 2009, 21:47
moja rec.doteraz som kupoval tie flat tecso stierace a vzdy bol nejaky problem.bud skakal stierac po okne,alebo nestieral tak ako ma,cize nechaval cmuhy.dnes som kupil bosch aerotwin a to je uz ina kava.ziadne poskakovanie,tichucke a okno cistucke bez cmuh.takze vrelo odporucam.sice su drahsie,ale vazne to stoji za to.Barry napísal:nedavno som kupil stierace BOSCH.. take tie celogumene... Neboli lacne, ale paraaada... Idu uplne ticho a stieraju perfektne.
Opel Vectra C 2.0 DTI 16V Comfort 2005
- matko33
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Máj 2009, 10:35
aj mne vrzgaju stierace ci kupim tesco bosch alebo twin, sklo uz pomaly zoderem od toho cistenia, ale moja otazka znie inak : pouzivam este klasicke ramienkove a chcel by som moj problem vyriesit tymi oblymi stieracmi ale stale neviem ako vyriesit to uchytenie namiesto ramienkovych stieracov. dufam ze som to napisal dost zrozumitelne. dik za rady
VECTRA C 06
- fefko
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 30 Mar 2009, 21:47
ak mas klasicke uchytenie,tak nemas problem.mrkni tu http://www.sjcompany.sk/index.php?main_ ... cts_id=647 tam mas aj nakreslene uchytenie
Opel Vectra C 2.0 DTI 16V Comfort 2005
-
iurai
toto nie je dobre :!: :!:matko33 napísal:aj mne vrzgaju stierace ci kupim tesco bosch alebo twin, sklo uz pomaly zoderem od toho cistenia, ale moja otazka znie inak : pouzivam este klasicke ramienkove a chcel by som moj problem vyriesit tymi oblymi stieracmi ale stale neviem ako vyriesit to uchytenie namiesto ramienkovych stieracov. dufam ze som to napisal dost zrozumitelne. dik za rady
podla mna ked kupis znackove klasicke ramienkove stierace, tak by ti nemali vrzgat !
moja osobna skusenost: Bosch, SWF, GM, Fiat
Dobre znacky, bez mojej osobnej skusenost: Valeo, Champion
o Bosch Aerotwinoch sa mozeme bavit, ze moznoze su "este lepsie"
ale ak ti vrzgaju stierace, tak mozno mas nejaky zvlasny povlak na okne alebo krive ramienka
skus si na skusku vymenit stierace s inym majitelom rovnakeho auta!
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
Ak vŕzgajú len jedným smerom a čím je chladnejšie, tým je to horšie, tak problém je v nesprávnom uhle, ktorým dosadá čepeľ stierača na okno. Treba zobrať kliešte a torzne natočiť ramienko tak, aby bola čepeľ vždy, v každej polohe, za samotným telesom stierača ťahaná, nie tlačená.
No, keď toto niekto pochopí... :roll:
No, keď toto niekto pochopí... :roll:
- buci_vectra
- Moderátor

- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
- Auto: Vectra B
Macil, ja som pochopil... :bash:
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová 
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET