Vrzgaju stierace
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Spohrelt
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Sep 2008, 19:58
- Auto: Vectra C
Vrzgaju stierace
Ahojte, kupil som nove stierace Valeo X-TRM, ale aby hned nove stierace vrzgali ??? :censored: / vrzga len stierac na vodicovej strane /.
Ak su stierace pustene stale, tak vzgnu len raz, pri pohybe hore, druhy, treti, stvrty atd. uz nevrzgaju, ale ak mam zapnuty cyklovac, tzn. stierace sa spustia kazdych 10 sec. tak vrzgnu vzdy pri pohybe hore.
A este dalsi postreh, vrzgaju hlavne, ked je okno malo zamokrene, tzn. pri mrholeni.
Nemate niekto podobnu skusenost, ci by nepomohol nejaky pripravok na okno, alebo nieco take ?
Ak su stierace pustene stale, tak vzgnu len raz, pri pohybe hore, druhy, treti, stvrty atd. uz nevrzgaju, ale ak mam zapnuty cyklovac, tzn. stierace sa spustia kazdych 10 sec. tak vrzgnu vzdy pri pohybe hore.
A este dalsi postreh, vrzgaju hlavne, ked je okno malo zamokrene, tzn. pri mrholeni.
Nemate niekto podobnu skusenost, ci by nepomohol nejaky pripravok na okno, alebo nieco take ?
Opel Vectra GTS, 1.9 CDTi, Z 19 DT, / 2005 /
-
Kajo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
- Auto: Astra G
Lištové Champion stoja (cena za pár) 20 E a nevŕzgajú, zotierajú tak, že padnete na zadok. Na Omege ich mám už rok a pol a nemám prečo meniť.
Tajomstvo je v gume (obsah zmäkčovadiel), v dátume výroby (guma časom tvrdne) a v spôsobe skladovania (guma na svetle degraduje).
Tajomstvo je v gume (obsah zmäkčovadiel), v dátume výroby (guma časom tvrdne) a v spôsobe skladovania (guma na svetle degraduje).
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
-
iurai
kde sa to da kupit ?Kajo napísal:Lištové Champion stoja (cena za pár) 20 E a nevŕzgajú, zotierajú tak, že padnete na zadok. Na Omege ich mám už rok a pol a nemám prečo meniť.
-
Komo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Komjatna
ja som to riesil tak, ze som vymontoval stare, siel s nimi do tesca, prirovnal a za 5 eur mal nove stierace. Velky je 60cm a kratsi asi 45 ale niesom isty. Vymontuj a tak kup. Ja tie tesco odporucam, za tu cenu nieje o com.mjfox napísal:no a taka otazocka na VECE aka je velkost stieracov? chcem si kupit od bosh aero ale netusim aku velkost tam mam kupit a ci budu pasovat hmm?? vdaka za radu
'07 Astra H Z19DT
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
-
iurai
ja som v Tescu kupil cca pred rokom. Moc som na aute nejazdil, fungovali ozaj dobre mozno mesiac, a akceptovatelne zvysny rok.Komo napísal:ja som to riesil tak, ze som vymontoval stare, siel s nimi do tesca, prirovnal a za 5 eur mal nove stierace. Velky je 60cm a kratsi asi 45 ale niesom isty. Vymontuj a tak kup. Ja tie tesco odporucam, za tu cenu nieje o com.
Potom som mal dlhsiu cestu a prsalo, tak som v Tescu kupil nove. Na aute vydrzali cca 1 minut po dalsie dialnicne odpocivadlo, a dal som tam stare Tesco.
Vyhodnotenie: Tesco 1x totalne nanic a 1x nie dobre
Potom mi kamarat dal 2 pary stieracov, co vyhadzoval kvoli
nespokojnosti, urcite ich mal na aute aspon rok kazde.
Jeden bol znacka SWF a druhy Ford. Odskusal som ich, stierali stale velmi dobre, jedny som daroval sestre a jedny mam teraz
Na druhom aute co sa s nim jazdi kazdodenne mam original GM cca 2 roky.
Na tretom aute Bosch Aerotwin, vek neznamy, avsak po ozdravnej kure idu velmi dobre
Moje skusenosti - spokojnost so znackovymi stieracmi.
Tesco - nudzove riesenie, pre dochodcu na nakupy, alebo pre vodica co si nevazi auto.
* este poznamka k tomu kamaratovi - jazdi dlhe nocne jazdy za kazdeho pocasia, tak preto je asi narocnejsi nez ja.