Zadna naprava Vectra B ...
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
jozko
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Aug 2009, 03:31
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
v servise mi povedali ze mam vymenit zadne tycky stabilizatora, nemate najaky hint ako to spravit? pozeral som na ne, na jednej strane su uchytene srobom no na druhej sa iba nasuvaju a obavam sa ze ak dam stare dole nove tam na tycku nenatlacim. Tak len ci nemate nahodou nejaky postup ze ako nato ..... dik
Opel Vectra B kombi, 2.0 16V 100KW, X20XEV r,v 2000 /// 14.1 umrelo
Opel Vectra B kombi 2,0 DTi , 74kW , X20DTH r.v 2000
Opel Vectra B kombi 2,0 DTi , 74kW , X20DTH r.v 2000
-
michal41
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 04 Okt 2010, 21:30
- Auto: Vectra B
Dobrý servis na zadnú nápraavu pre VeBe r. 97 v KE
Čaute, viete mi poradiť nejaký dobrý servis v Ke na zadnú nápravu v KE na moje VeBe r. 97. Vďaka 
- Lubec
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 17 Aug 2010, 21:54
- Auto: Iná značka
Re: Dobrý servis na zadnú nápraavu pre VeBe r. 97 v KE
Moj nazor je, ze priemerny mechanik by s vymenou zadnych silenblokou nemal mat problem, je to akurat casovo narocna praca, takze byt tebou vyberam podla toho kolko beru za hodinu.michal41 napísal:Čaute, viete mi poradiť nejaký dobrý servis v Ke na zadnú nápravu v KE na moje VeBe r. 97. Vďaka
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X16XEL Caravan - ex
-
TomiQlas
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 30 Nov 2008, 16:55
mala stanica na jarmocnej...pan jozef feriencik...jak prejdes kolaje ihned do prava potom do lava (do ulicky) a rovno a taka modra brana sa mi zdamichal41 napísal:Čaute, viete mi poradiť nejaký dobrý servis v Ke na zadnú nápravu v KE na moje VeBe r. 97. Vďaka
-
iurai
zaujimave, ze tycky stabilizatora su znicene . a uchyty si uz menil ?jozko napísal:v servise mi povedali ze mam vymenit zadne tycky stabilizatora, nemate najaky hint ako to spravit? pozeral som na ne, na jednej strane su uchytene srobom no na druhej sa iba nasuvaju a obavam sa ze ak dam stare dole nove tam na tycku nenatlacim. Tak len ci nemate nahodou nejaky postup ze ako nato ..... dik
-
lesko
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Máj 2010, 22:16
cauko tak ja som si to robil sam a ak mas zaujem tak za par supiek by sa to dalo zrobit ak chces tak sa ozvy
Vectra b 1,8 16V r.v96 x18xe
- Lubec
- Strieborný užívateľ

NO pomenil som vsetky silenty na zadnej naprave vratane stabilizatora a furt to mlati :clubbed:
Uz ma napadaju len zadne ulozenia tlmicov, ale nemozem ich najst ani v elite ani v autokelly, dufam, ze sa budu dat niekde zohnat
Uz ma napadaju len zadne ulozenia tlmicov, ale nemozem ich najst ani v elite ani v autokelly, dufam, ze sa budu dat niekde zohnat
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X16XEL Caravan - ex
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X16XEL Caravan - ex
-
iurai
- Lubec
- Strieborný užívateľ

V predu som pomenil silenty na stabilizatore a horne ulozenie tlmicov, ostatok mam v poriadku. Z predku mi to nebucha. A co sa tyka zadnych tlmicov uz maju najlepsie za sebou, tie pomenim mozno do konca roka, ale stale su plne funkcne.iurai napísal:a prednu napravu mas ok ? najma stabilizator a jeho tycky ?
a nebuchaju ti rozbite tlmice vpredu ci vzadu ?
Najhorsie je, ze mi to zadne ulozenie nevedia zohnat, comu nerozumiem preco? To ho nikdy nikto na slovensku nemeni alebo?
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X16XEL Caravan - ex
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X16XEL Caravan - ex
-
simco22
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Aug 2009, 22:26
čaute moja naprava na vebe je uz tiez v koncoch a chystam sa na kompletnu vymenu, nasiel som jednu stranku skade by som to chcel obiednat ale neviem ci tam je vsetko co potrebujem lebo co som pozeral na fore tak tam asi nieco chyba bol by som rad keby ste sa na to pozreli a posudili aj tu znacku tych vyrobkov samozrejme by som uz vymenil aj tie tlmice znacka (Delphi alebo Cofap).
Vopred dakujem.
http://www.faro.sk/catalog/zavesenie-na ... ctra-b.php
http://www.faro.sk/catalog/tlmice-pruze ... ctra-b.php
Vopred dakujem.
http://www.faro.sk/catalog/zavesenie-na ... ctra-b.php
http://www.faro.sk/catalog/tlmice-pruze ... ctra-b.php
- buci_vectra
- Moderátor

- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
- Auto: Vectra B
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová 
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
- Lubec
- Strieborný užívateľ

Si pozeral na ten odkaz co som tu kedisy daval co?Patricius napísal:Máte niekto skúsenosti s Kraftom, myslím či je to dobrá značka?
ja som dával všetko FEBI...
Ja uz ho mam na aute, ale co som tak porovnaval kvalitu tak febi je jednoznacne kvalitnejsie
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X16XEL Caravan - ex
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X16XEL Caravan - ex
- Patricius
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Dec 2008, 09:38
- Kontaktovať používateľa:
No lebo som menil gulové čapy vpredu a vydržali mi rok(možno 30tis.km)...neboli najlacnejšie, ale neboli ani FEBI...tak teraz som dával celé ramená, ale staršie(
značku neviem, no za dobrý peniaz- zánovné). Uvidíme koľko vydržia...a ďalšie budú už FEBI, neoplatí sa špekulovať- obzvlášť na našich dezolátnych "cestách"
VW Golf 1,9TDI 77kW
BMW 530dA 142kW - ex
VW Passat 1,9TDI 66kW - ex
Opel Vectra fake Zender 1,8 16V LPG 1999 sedan - ex
BMW 530dA 142kW - ex
VW Passat 1,9TDI 66kW - ex
Opel Vectra fake Zender 1,8 16V LPG 1999 sedan - ex
- lubo22
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
a kto uz robil repas zadnej napravy? chcem to uz dat do poriadku klepoce to dost silno a pomaly uz aj plasty preto zacinaju rezonovat aspon si myslim ze to je z toho 
ked to pozeral kamos chybu nevidiet vsetko drzi ako ma ale ak vyrazim na cestu hrkoce to.
jeden automechanik povedal ze to treba rozovrat a vsetko vyskusat ci niekde neni vola a co je zle vymenit za nove.
tak mam otazku auto uz ma 183 000km podla tachometra a podla mna so zadnou napravou nebolo vobec nic robene tak aka to bude asi investicia do toho a co este poradite ake diely kupovat. a nejake rady ohladom toho by som uvital.
ked to pozeral kamos chybu nevidiet vsetko drzi ako ma ale ak vyrazim na cestu hrkoce to.
jeden automechanik povedal ze to treba rozovrat a vsetko vyskusat ci niekde neni vola a co je zle vymenit za nove.
tak mam otazku auto uz ma 183 000km podla tachometra a podla mna so zadnou napravou nebolo vobec nic robene tak aka to bude asi investicia do toho a co este poradite ake diely kupovat. a nejake rady ohladom toho by som uvital.
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex
- Lubec
- Strieborný užívateľ

Ja uz tiez nedam do auta nizsiu triedu nez je febi.Patricius napísal:No lebo som menil gulové čapy vpredu a vydržali mi rok(možno 30tis.km)...neboli najlacnejšie, ale neboli ani FEBI...tak teraz som dával celé ramená, ale staršie(značku neviem, no za dobrý peniaz- zánovné). Uvidíme koľko vydržia...a ďalšie budú už FEBI, neoplatí sa špekulovať- obzvlášť na našich dezolátnych "cestách"
A co sa tyka capov, uz budem tlacit len mogg, niesu tak drahe a ja niesom tak bohaty, aby som kazdu sezonu menil nejake shity.
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X16XEL Caravan - ex
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X16XEL Caravan - ex
- lubo22
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
rozhodol som sa ze to idem dat urobit do servisu uz aj ja zdnu napravu + kontrola prednej napravy. neviem kolko ma to vyjde asi asi riadne vela
ale co uz ked musim bude to moja prva velka investicia do auta 
mam este otazku co hovorite na znacky ramien a silentov:
LEMFÖRDER, SWAG a RTS pravdepodobne tam mi v servise daju tieto alebo nejake ine znacky by ste uvitali?
mam este otazku co hovorite na znacky ramien a silentov:
LEMFÖRDER, SWAG a RTS pravdepodobne tam mi v servise daju tieto alebo nejake ine znacky by ste uvitali?
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex