Tak v prvom rade mi auto nehorazne plave v zakrutach a nedrzi stopu zadok mi normalne jak keby poskocil ked prejdem po nerovnosti v zakrute ...dost blbi pocit... cize kupil som new tlmice ale neviem presne co mam kupit ku tlmicom aby som ich vymenil cele...myslim tim aj ulozenie tlmica atd atd..neviem co vsetko drzi ten tlmic atd...proste chcel by som vas poprosit ci niekto by mi nevedel napisat presne co mam kupit...co drzi tlmic alebo ulozenie tlmica atd...proste full veci ku tlmicom...
A druha asi len to ze mi moc moc ale moc vrzga tam vzadu...stary kočik :/ to ze je gulovy cap alebo nieco take sa tu spominalo na fore...ak si spominam dobre...A chcem sa spytat v zadu su 2 capy na jedno kolo.?.pravdepodobne ked menim tlmice mal by som menit aj silentbloky a stabilizatory.?.chcem ju dat do poriadku a ked uz menim tlmice tak vecsinu by som chcel vymenit

a neviem ci sa mi to zda alebo nie ale ako keby kolesa mi isli do tvaru pismena A..cim to moze byt sposobene.?.a co by som mal vymenit .??.diks;)
dikes moc za rady,navrhy a popripade aj za kritiku

Ked si na nieco spomeniem dopisem