Vectra C ako zapojit subwoofer (Twin Audio ?)
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
brumm
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Sep 2010, 22:31
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Vectra C ako zapojit subwoofer (Twin Audio ?)
Všimol som si, že niektoré Vectry maju za opierkou ruky v stredovom tunely okrem zásuvky na 12V a výstup na sluchadla a ovládanie radia. Neviete niekto, či má každá Vectra v tunely už predprípravu, alebo treba ťahať signál z rádia? Dik
::: iurai : zmena nazvu z "stredovy tunel" :::
::: iurai : zmena nazvu z "stredovy tunel" :::
-
brumm
- Pravidelný užívateľ

už som to otvoril, je tam jeden hnedy konektor, je to ten na pripojenie panela radia? http://img440.imageshack.us/img440/7718 ... ia0098.jpg
- 24petusko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Dec 2009, 17:35
- Auto: Vectra C
tak najidealnejsie je brat signal z linkoveho vystupu z radia, ak takym disponuje...
ak nie, tak aj zo zadnych repro
a to tvoje radio lubo, neviem z hlavy ci ma nejaky vystup na SW trebalo by ho vybrat alebo minimalne manual k nemu prestudovat
ak nie, tak aj zo zadnych repro
a to tvoje radio lubo, neviem z hlavy ci ma nejaky vystup na SW trebalo by ho vybrat alebo minimalne manual k nemu prestudovat
VeCe: '06, Z18XER, Black beauty OPC
Honda Legen( wait for it... )dary
Honda Legen( wait for it... )dary
-
iurai
-
brumm
- Pravidelný užívateľ

rieši sa pripojenie zosilovač+subwoofer. Ja som si myslel že ho napojím na linku čo ide v stredovom tunely. Ale zistil som, že tam nieje ovladanie hlasitosti. Kedže mam radio cdr 2005, tak tam zase nieje výstup na pripojenie zosilovača. Kupil som menič, ktorý sa dá pripojiť na výstup na repro a z neho už do zosilovača. Problém je kde najlepšie najsť to pripojenie aby som nemusel demontovať polovicu interieru