hrkotanie v prevodovke
-
kubo
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 10 Mar 2008, 04:11
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
hrkotanie v prevodovke
chcem sa spytat tych co maju opel corsa 1.5TD , ked za studena nastartujem motor na spojke ide tichucko a ak pustim spojku zacne mi trocha hrkotat prevodovka a ked vymagnem spojku tak znova ide tichucko ale ked mam zohriaty motor a aj prevodovku tak ide krasne tichucko, tak sa vas pytam ci to robi aj vam dakujem
-
mint
Re: hrkotanie v prevodovke
mam presne ten isty problem na merive 1,7 DTI, za studena hrkoce a po stlaceni spojky je ticho, ale po zahriati vsetko slape ok, v opel servise tvrdili, ze to je proste taka hlucnejsia prevodovkakubo napísal:chcem sa spytat tych co maju opel corsa 1.5TD , ked za studena nastartujem motor na spojke ide tichucko a ak pustim spojku zacne mi trocha hrkotat prevodovka a ked vymagnem spojku tak znova ide tichucko ale ked mam zohriaty motor a aj prevodovku tak ide krasne tichucko, tak sa vas pytam ci to robi aj vam dakujem
-
shipply
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Aug 2007, 14:15
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
podlamna v opelservise "su" ti najodbornejsi ludia na opravy
ja ked som mal prvu omegu som tam bol koli zlemu potaku skrtiacej klapky a on mi to tam napichol na pocitac a ked mu to nic neukazalo skonstatoval ze to nemecke auta tak robia ze sa rozbehnu az po chvili co zoslapnem pedal tam somnou jednal ako s blbom nakoniec som sa tu na fore kdesi docital ze to moze byt spominany potenciometer som ho vymenil a auto slapalo tak jak malo oni beru tupci iba prachy zanic,cest vynimkam ale ja som este nikoho takeho nestretol zatial v opelservise jednalo sa o MaH na poliankach