Brzdovy spinac
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
ojto
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 01 Okt 2007, 19:32
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Brzdovy spinac
Nazdar mal som pokazeny brzdovy spinac, tak som kupil novy neoriginal.Vymenil som ho a teraz prisli problemi. Ked tam je ten novy a zabrzdim tak po dojdeni do ciela vytiahnem klucik zo zapalovania a auto si v pohode ide dalej akoby nic. Stupim na brzdu a auto zhasne.Ked po zhasnuti stupin znovu na brzdu tak sa mi rozsvietia kontrolky ako keby bol kluc v zapalovani. Staci 2,3 krat stlacit brzdovy pedal a vsetky kontrolky zhasnu. Kontroloval som kabel ci nieje niekde seknuty ale nic. Ak ten novy spinac vyberiem vsetko v pohode,ale nesvietia mi brzdove svetla. Auto je Vectra B 97 2DTL. Nemate s tym niekto skusenosti. DAKUJEM
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
tak riesenie si popisal daj tam original spinac nakolko diesle ho potrebuju aj pre chod motora nie len pre zapnutie svetiel pri brzdeni 
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
-
ojto
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 01 Okt 2007, 19:32
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
No jo uz je vymeneny bolo to v tom VELMI PEKNE DAKUJEM TEO. Inak zaraza ma ochota slovenskych predajcov v takomto pripade. Isiel som vratit ten neoriginal nech mi ho teda vymenia za iny tovar na co inak mam narok zo zakona. A oni ze to som mal uz nasadene ze to mi nemozu zobrat a ze som si to mal dat spravit v autorizovanom servise a ..... Pritom som to tam objednaval presne podla motora,roku vyroby atd.Neviem hadam ten origo nejaku dobu vydrzi.Este raz TEO
-
iurai