Brzdovy spinac

Moderátori: dulo, buci_vectra

ojto
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 01 Okt 2007, 19:32
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Brzdovy spinac

Príspevok od používateľa ojto »

Nazdar mal som pokazeny brzdovy spinac, tak som kupil novy neoriginal.Vymenil som ho a teraz prisli problemi. Ked tam je ten novy a zabrzdim tak po dojdeni do ciela vytiahnem klucik zo zapalovania a auto si v pohode ide dalej akoby nic. Stupim na brzdu a auto zhasne.Ked po zhasnuti stupin znovu na brzdu tak sa mi rozsvietia kontrolky ako keby bol kluc v zapalovani. Staci 2,3 krat stlacit brzdovy pedal a vsetky kontrolky zhasnu. Kontroloval som kabel ci nieje niekde seknuty ale nic. Ak ten novy spinac vyberiem vsetko v pohode,ale nesvietia mi brzdove svetla. Auto je Vectra B 97 2DTL. Nemate s tym niekto skusenosti. DAKUJEM
Používateľov profilový obrázok
Teo
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
Auto: Viac Oplov
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Teo »

tak riesenie si popisal daj tam original spinac nakolko diesle ho potrebuju aj pre chod motora nie len pre zapnutie svetiel pri brzdeni :D
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
ojto
Nový užívateľ
Nový užívateľ

Dneska mi ma prist tak dufam ze to bude tym lebo zhanat niekoho kto sa vyzna v elektrike sa mi moc nechce.Zajtra ho vymenim a dam vediet. Zatial dik
ojto
Nový užívateľ
Nový užívateľ

No jo uz je vymeneny bolo to v tom VELMI PEKNE DAKUJEM TEO. Inak zaraza ma ochota slovenskych predajcov v takomto pripade. Isiel som vratit ten neoriginal nech mi ho teda vymenia za iny tovar na co inak mam narok zo zakona. A oni ze to som mal uz nasadene ze to mi nemozu zobrat a ze som si to mal dat spravit v autorizovanom servise a ..... Pritom som to tam objednaval presne podla motora,roku vyroby atd.Neviem hadam ten origo nejaku dobu vydrzi.Este raz TEO
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

ja som zvyknuty na toto:
predavac sa opyta - chcete presne tento typ ?
katalogy byvaju velmi nepresne ...

kebyze to moze v pohode (bez financnej straty) zobrat spat, rad to urobi

zo zakona mas narok na vratenie, ak predajca dodal nespravny tovar, alebo islo o kupu uzavretu na dialku
ojto
Nový užívateľ
Nový užívateľ

No tak to asi bol nespravny tovar ked to robilo to co to robilo ale uz ma presla zlost.Keby sme to tam pat minut nehladali v tom ich katalogu tak nepoviem ale no nic druhykrat radsej origo.
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - ELEKTRO"