... neštartuje ...
-
nabster999
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Dec 2009, 15:52
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
... neštartuje ...
Opel Corsa 1.5 TD B 142t km
včera večer sa mi zdalo že vnútorne svetlo v aute akokeby jemne blikalo, ale nedával som tomu žiadnu váhu. Dnes ráno pokojne idem do práce, potom domov, idem po manželku, čakám ju v chládku, chcem naštartovať, krúti ako blázon a nenaskočí. rozvietila sa kontrolka dobíjania, a kontrolka olejového tlaku či ako sa to volá, nejde centrál, nejdú svetlá, ádio, vobec nič, jedine točí štartér. auto sme odtiahli do servisu (o 16,00 - po zaverečnej) ale ludia tam boli, na PC nahodiť nevedia lebo nemajú software iba od C-čkovej verzie. povedal že možno to neštartovanie je od palivového filtra, ale že elektronika by od toho nemala takto haprovať. spomínané kontrolky svietia aj po vybratí kľúča.
chcel by som sa spýtať, kde môže byť problém? do origo servisu by som nerád dával lebo nemám s nimi dobré skúsenosti z minulosti.
Za odpovede veľmi pekne ďakujem.
včera večer sa mi zdalo že vnútorne svetlo v aute akokeby jemne blikalo, ale nedával som tomu žiadnu váhu. Dnes ráno pokojne idem do práce, potom domov, idem po manželku, čakám ju v chládku, chcem naštartovať, krúti ako blázon a nenaskočí. rozvietila sa kontrolka dobíjania, a kontrolka olejového tlaku či ako sa to volá, nejde centrál, nejdú svetlá, ádio, vobec nič, jedine točí štartér. auto sme odtiahli do servisu (o 16,00 - po zaverečnej) ale ludia tam boli, na PC nahodiť nevedia lebo nemajú software iba od C-čkovej verzie. povedal že možno to neštartovanie je od palivového filtra, ale že elektronika by od toho nemala takto haprovať. spomínané kontrolky svietia aj po vybratí kľúča.
chcel by som sa spýtať, kde môže byť problém? do origo servisu by som nerád dával lebo nemám s nimi dobré skúsenosti z minulosti.
Za odpovede veľmi pekne ďakujem.
Benzín patrí do kosačiek. NO SMOG NO FUN
Audi A4 Avant 2.0 TDi 105 kW -2008-
Vectra C GTS 2.2 DTI 16V 92 KW -2003-
Corsa B 1.5 TD 49 KW -2000-
-
iurai
-
nabster999
- Bronzový užívateľ

ta oranzova nesvieti, svieti iba nabijanei baterie a ten olejovy, aj po vybrati klucika.....vcera v servise povedali ze to moze byt palivovy filter, ale ten by nemal mat vplyv na eletroniku......tak neviem.. dnes dufam ze sa chlapci nato kuknu, a budem mudrejsi
-
nabster999
- Bronzový užívateľ

tak a auto znovu nestartuje, chyba na rozdiel od toho predtym, kontrolky sa rozvietia ako stale, starter roztoci, ale nenastartuje, potom zhasnu kontrolky, a treba dat kluc do 0- ej polohy .....
-
iurai
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
skús pozrieť na relé palivového čerpadla
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
-
iurai
pozri aj tu,Signum napísal:skús pozrieť na relé palivového čerpadla
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php? ... t=napriamo