Problem s motorm Astra F X16SZR 8V r.v.97
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
ffeerroo
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Mar 2008, 15:14
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Takze dnes mi volali, ze vraj mam zlu RJ motora, nova RJ cca 600-700€. Co vy na to? No pri hodnote auta nie som ochotny tolko investovat. Len ze keby som aj dal vymenit, co by sa stalo keby sa chyba opakovala, kto vie ci by mi potom vratili peniaze, ale to sa uz musim ich opytat.
Opel Astra F X16SZR 8V r.v.97
-
ffeerroo
- Pravidelný užívateľ

No mozno by som mal zaujem o tu RJ, ale zatial neviem na 100%. Potreboval by som fotky tej tvojej RJ, ak by si vedel poslat mailom na ffeerroo@gtsmail.skMam komplet motor s cidlami,elektrikou,RJ,imob so snimacom.
Ak nieco potrebujes,napis
-
ffeerroo
- Pravidelný užívateľ

No ked svieti kontrolka tak motor pracuje v nudzovom rezime. Auto sa sprava rovnako ako ked to cidlo je pripojene a objavi sa ta chyba, auto prejde do nudzoveho rezimu, kontrolka svieti az do vypnutia zapalovania. Pri svietiacej kontrolke auto nema tah, motor je kludnejsi a spotreba urcite vyssia.A nemala by? Jasné, že svieti, keď máš odpojené čidlo. Iurai mal na mysli, či sa po jeho odpojení nejako zmení správanie motora.
Ine je to pred rozsvietenim sa kontrolky ked je cidlo pripojene, vtedy auto strasne dusi, trha a z toho uz viem ze ta kontrolka o chvilku bude svietit. Zahada je ze niekedy auto ide normalne, v nedelu som presiel 90km a nic, pri tom rano za 10km 4x, musel som stale zastavit vypnut motor a znova startovat.
-
iurai
-
ffeerroo
- Pravidelný užívateľ

Cez vikend som zistil nasledujuce: SOBOTA -(studeny motor) cca po 3-4km jadzy sa objavila chyba detonacneho cidla v dobe priblizne ked doslo k otvoreniu termostatu, auto som odstavil. Po chvilke cca 3min. som skusil nastartovat a presiel som 17km bez chyby.
NEDELA: opat chyba po prejdeni 4km, pockal som chvilku, nastartoval a presiel som 55km bez chyby.
Minuly tyzden to bolo nieco podobne kde po chybe som presiel 90km bez problemov.
NEDELA: opat chyba po prejdeni 4km, pockal som chvilku, nastartoval a presiel som 55km bez chyby.
Minuly tyzden to bolo nieco podobne kde po chybe som presiel 90km bez problemov.