to bola len taká úvaha....macil napísal:Sorry, ale o dátume sa už nediskutuje, pretože by to nikam neviedlo.
Zraz Košice-okolie
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
rado.c
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
He. To sa ti jazdí s takým korábom.wlassto napísal:ja prídem kamkoľvek :riding:
Tak aby som to zhrnul a upresnil. Ako píše Rado, nedeľa 24.2.2008, PO pred športovou halou, medzi 14:30 a 15:00.
Uvidíme podľa počasia, ako dlho nás bude baviť podupkávať na ploche okolo áut a potom sa presunieme do nejakých tichých, teplých a útulných priestorov, zrejme na odporúčanie miestnych. 8)
Naposledy upravil/-a macil v 19 Feb 2008, 16:20, upravené celkom 1 krát.
-
wlassto
-
wlassto
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
No chlapi, nevyzerá to dobre. Grave mi volal, že je bez auta, odrieklo aj pár ľudí, či už zo zdravotných, alebo iných dôvodov, Wlassto je polomŕtvy a ja tiež som čím ďalej tým "lepší". Yellow_Colorz_PDT_29
Istý je zatiaľ len Rado_c, asi Vendy4, Dulo a Slivovica99, no a to je asi trochu málo. Ak sa však napriek tomu chcete stretnúť, brániť vám v tom nebudem a možno sa tam aj nejako doplazím. Myšlienka je však taká, preložiť to na Marec. Čo vy na to?
:roll:
Istý je zatiaľ len Rado_c, asi Vendy4, Dulo a Slivovica99, no a to je asi trochu málo. Ak sa však napriek tomu chcete stretnúť, brániť vám v tom nebudem a možno sa tam aj nejako doplazím. Myšlienka je však taká, preložiť to na Marec. Čo vy na to?
:roll: