keby to niekto poriadne fakt pofotil to by bola fasa ako sa to totlane presne robi...sak tie pristrojovky su rovnake a a j tlacitkaClowiecik napísal:no, odporucim sa Ti s tym trosku "ondit" jednou, dvoma LEDkami to nepodsvietis rovnomerne.. LEDka nema take rovnomerne smerovanie svetla ako ziarovka. a ked tam das silnu LED ku tak Ti to bude ziarit az privelmi...
Podsvietenie
Moderátori: dulo, buci_vectra
- dertypek
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Júl 2009, 18:29
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Opel Vectra B 1998 2.0 DTI ,x20dth , digi. klima , tempomat , 4x airbag , abs , vyhrievane zrkadla......
- buci_vectra
- Moderátor

- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
- Auto: Vectra B
No supervitaminxxl napísal:diky za radu, no zistil som nakoniec, ze tie rucicky treba posunut za aretacny kolicek este asi o taky kusok, ako je cervene pole palivomera. S tachometrom a otackomerom som naopak nemal ziadny problem, lebo ked nasunies budiky na elektriku a zapnes klucik, rucicky sa same nastavia na polohu aku maju mat... potom uz len doladujes, kym ti to nezastane presne na nule aj s rucickou
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová 
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
- buci_vectra
- Moderátor

Ty chces dopodrobna navod ktory mozes bez stipky vlastneho umu okopirovat? Podstata tu uz bola vysvetlena a aj pofotena...dertypek napísal:keby to niekto poriadne fakt pofotil to by bola fasa ako sa to totlane presne robi...sak tie pristrojovky su rovnake a a j tlacitka
Ved na tom nieje nic take strasne zlozite, ked si aspon trochu zrucny.
Ale ked pripalis aj čaj tak sa do toho radsej nepustaj :roll:
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
tak,tak suhlasimMIROF napísal:buci_vectra tak ja osobne si dovolim povedat o sebe ze som celkovo dost zrucny ,ale do auta sa nejak nechcem pustat ... to podsvietenie chcem tiez ,ale radsej si najdem niekoho komu zaplatim a ten mi to urobi ...
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
- buci_vectra
- Moderátor

No ved OK, ja ta nepoznam. A to ze to radsej das niekomu spravit vyliezlo z teba az teraz...MIROF napísal:buci_vectra tak ja osobne si dovolim povedat o sebe ze som celkovo dost zrucny ,ale do auta sa nejak nechcem pustat ... to podsvietenie chcem tiez ,ale radsej si najdem niekoho komu zaplatim a ten mi to urobi ...
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
- buci_vectra
- Moderátor

Ty ho vazneMIROF napísal:buci ty si asi komunikoval o tom podsvieteni s dertypkom .ja som si len dovolil sem vsunut moj nazor ....
Sorry...
ALe mi to presne sedelo do kontextu :roll:
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
- vitaminxxl
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Júl 2008, 13:53
- Bydlisko alt: Abbotsford
tak tu som uz poobede dal tie fotky, preto som tu nechcel spamovatbuci_vectra napísal:No supervitaminxxl napísal:diky za radu, no zistil som nakoniec, ze tie rucicky treba posunut za aretacny kolicek este asi o taky kusok, ako je cervene pole palivomera. S tachometrom a otackomerom som naopak nemal ziadny problem, lebo ked nasunies budiky na elektriku a zapnes klucik, rucicky sa same nastavia na polohu aku maju mat... potom uz len doladujes, kym ti to nezastane presne na nule aj s rucickouVsak to nieje nic zlozite
A clovek ma aj dobry pocit z vlastnej prace... Hod foto vysledku.
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php? ... c&start=20
ale hovorim, ze uplne dokonale to nevyzera, zato v tme tomu osobne nemam co vytknut :roll:
Moja prvá a už aj bývalá...

- dertypek
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Júl 2009, 18:29
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
chlapci ..jasne ze to zmaknem ale rad by som vedel co kde ako ake vykony a tak ... nece sa mi tu palubovku na milion krat rozoberat .. preto tolko otazok na fotky atd... inak to zmaknem lavou zadnou ... len som lenivy na to rozoberanie 
Opel Vectra B 1998 2.0 DTI ,x20dth , digi. klima , tempomat , 4x airbag , abs , vyhrievane zrkadla......
-
iurai
na takom navode a jeho doslednom zopakovani nevidim nic zle.buci_vectra napísal:Ty chces dopodrobna navod ktory mozes bez stipky vlastneho umu okopirovat? Podstata tu uz bola vysvetlena a aj pofotena...dertypek napísal:keby to niekto poriadne fakt pofotil to by bola fasa ako sa to totlane presne robi...sak tie pristrojovky su rovnake a a j tlacitka
Ved na tom nieje nic take strasne zlozite, ked si aspon trochu zrucny.
Ale ked pripalis aj čaj tak sa do toho radsej nepustaj :roll:
len ho treba napisat a to chce nemalu energiu
ja ked som nejake veci robil, tak som dolamal vypinac svetiel a plast okolo ovladacov kurenia. to zamrzi !