nastavenie žhavenia
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Jan 2010, 18:08
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
nastavenie žhavenia
cavte oplaci.Mam otazku da sa nastavit bod žhavenia mam astru H 1.7cdti,zda sa mi ze nežhavi pri +5 chiti na tretie štvrti krat ak je menej ako+5 chiti na prvi
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 01 Jún 2008, 13:08
mal som ten isty problem- mam astru 2,0 dti a pri takejto teplote som myslel že ma šlak trafi--- niet pomoci- je to tak v riadiacej jednotke nastavene ale da sa to oklamat chce to do motora natiahnut dvojlinku kabel a rozdelit vyvod zo sondy teploty motora vypinačom a a potom si to budeš moct manualne ovladat
Naposledy upravil/-a rastoras v 06 Apr 2010, 06:41, upravené celkom 1 krát.
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 01 Jún 2008, 13:08
ok odfotim ti to--- nerobili to a robia to nie všetky----- čo ja som už vyskušal a nepomohlo a urobil som toto a funguje to. Jednoducho pri štarte na 2 sekundy prerušim obvod snimača chladiacej zmesi- jednotka si mysli že je von -40 zopne rele žhavenia, stči kratko potom to naskoči ako v rozpravkev . Mam znameho čo ma astru 1,7 tdi 2007-8 ? a robi mu to a poznam chlapika čo ma astru 1,7 dti 2000 a mu to nerobi tak teraz?????
asi to zaleži aj na tom ako je motor ojazdeny, ale mame firemneho citroena a ten žhavy od nova stale pri každom štarte aspon preblikne aj ked je von + 25
asi to zaleži aj na tom ako je motor ojazdeny, ale mame firemneho citroena a ten žhavy od nova stale pri každom štarte aspon preblikne aj ked je von + 25
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Jestvuje orig. SW na riesenie problemu so zhavenim ,ale neviem posudit ake su vysledky kedze mam namontovane ine cidlo teploty vody a zhavi aj pri+15stupnoch.
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
preco by malo vadit?marcel ge napísal:a keď máš iné čidlo, nevadí to žhavičom??Signum napísal:Jestvuje orig. SW na riesenie problemu so zhavenim ,ale neviem posudit ake su vysledky kedze mam namontovane ine cidlo teploty vody a zhavi aj pri+15stupnoch.
Mám Opel
- marcel ge
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 24 Feb 2010, 09:42
myslel som, či neodídu skor tie žhaviče, keď sa navyše žhavia. To je len moja úvaha, preto som sa spýtal.Signum napísal:preco by malo vadit?marcel ge napísal:a keď máš iné čidlo, nevadí to žhavičom??Signum napísal:Jestvuje orig. SW na riesenie problemu so zhavenim ,ale neviem posudit ake su vysledky kedze mam namontovane ine cidlo teploty vody a zhavi aj pri+15stupnoch.
astra H 1,7 cdti 74kw
vectra B 1,6 + plyn ,,prvá,,
vectra B 1,6 + plyn ,,prvá,,