Ventilátor kúrenia štrajkuje.
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
sparrow
Ventilátor kúrenia štrajkuje.
Ahojte. Mam Astru G Caravan a začal mi štrajkovať ventilátor kúrenia, nefuguje 1, 2 a 3 poloha ide iba 4 poloha. Čo sa s tým mohlo stať? Poraďte prsím. Sparrow
moved by moderator
moved by moderator
-
rado.c
-
dedo.miki
Ked vyberieš ten predradný odpor z kúrenia tak tam je taká súčiastka čo vyzerá ako malý odpor -Tepelná poistkaTak tú na vrchnej časti preletuj cínom.Je v takom kovovom obale a na jednom konci vidieť izoláciua potom už je drátik.Tak tam tu izoláciu musíš premostiť s tým drátikom a tak vyradíš tú tepelnú poistku a pôjde ti ventilátor.
-
sparrow
- dufusko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Feb 2007, 23:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
petmal napísal:Aj ja mam na Astre G podobny problem. Ventilator kurenia mi zapne len ked prejdem po nejakej jame a vypne na dalsej jame (na ktoromkolvek stupni). Dalo by sa to tiez napravit upravou tej tepelnej poistky, alebo je chyba niekde inde. Dakujem.
Mozno budes potrebovat nakoniec toto: http://www.elitecat.sk/ArticleSelection.aspx?B=0
je to sice na ASTRU F , ale mozno to bude sediet
Opel Astra F 1.6i C16NZ
-
alino
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 24 Okt 2007, 12:00
Niekde máš zlý kontakt a pretože ti to robí na každej rýchlosti bude to buď prepínač, blok odporov , pripojenie na motor alebo ukostrenie. Tepelnou poistkou to nebude, iba ak by mala zlý kontakt.petmal napísal:Aj ja mam na Astre G podobny problem. Ventilator kurenia mi zapne len ked prejdem po nejakej jame a vypne na dalsej jame (na ktoromkolvek stupni). Dalo by sa to tiez napravit upravou tej tepelnej poistky, alebo je chyba niekde inde. Dakujem.
-
milano15772
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Feb 2011, 21:17
ahojte jqa mam taktiez problem s ventilatorom ide mi iba na 4 precital som ako na to co mam robit s tou tepelnou poistkou ale neviem sa k nej dostat ja som sa chcel dostat z vnutra rozobral som vsetke bakelity a nic chcel by som vas poprosit ako sa k tomu dostanem mam opel vectru 2.0tdi a volant mam na pravej strane kupil som ho pred mesiacom dikes za pomoc
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Zhod dolu stierace, pelovy filter, a presne takdial..vytiahnes motor kurenia a a samotny odpor ihned zbadas...Robil som to nedavno na VeBe
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
-
junior.stuplik
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 17 Mar 2011, 19:48
-
junior.stuplik
- Nový užívateľ

no tak niečo som tam našiel dufam, že to je ono :
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... 944a9b05ab
to male čudo to je tá - tepekná poistka - čo ju treba pocínovať :?: tie oranžové káble idu ku elektr.motoru ventilácie a ten zbytok ani neviem. je to dost zhrdzavené a ani nemôžem vytiahnuť konektor. nič ine som tam nenašiel :roll:
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... 944a9b05ab
to male čudo to je tá - tepekná poistka - čo ju treba pocínovať :?: tie oranžové káble idu ku elektr.motoru ventilácie a ten zbytok ani neviem. je to dost zhrdzavené a ani nemôžem vytiahnuť konektor. nič ine som tam nenašiel :roll:
Opel Astra F Caravan / 1,7D / 17RD
-
junior.stuplik
- Nový užívateľ

nemam 4-tú rýchlosť ale iba 3 čiže mi to príde dosť podobný problem ako mal sparrow...asi :roll:
hrdzave to je ale ked som to vybral bolo to suché , mokre to je preto že tom to striekal WDčkom či to nepusti. no fajn, zmeram to - mal by som namerať niejaku určitu hodnotu alebo to je jedno?
hrdzave to je ale ked som to vybral bolo to suché , mokre to je preto že tom to striekal WDčkom či to nepusti. no fajn, zmeram to - mal by som namerať niejaku určitu hodnotu alebo to je jedno?
Opel Astra F Caravan / 1,7D / 17RD
-
junior.stuplik
- Nový užívateľ

- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
-
junior.stuplik