PROBLEM POISTKA OD PALIVOVEHO CERP.
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
joco666
PROBLEM POISTKA OD PALIVOVEHO CERP.
chalani sem tam mi vyhodi poistku od palivoveho cerp. premerane je relatka su ok cerpadlo taha a tlaci dobre neviem co dalej
-
Zag
Asi takto ze ked ti odpaluje poistku tak su len 2 moznosti bud ti sem tam drbne kabel niekde do skratu alebo ti zacina odchadzat cerpadlo aj ked ono najcastejsie klakne naraz ... Popozeraj si kabelaz ku cerpadlu a ak mas moznost tak si zmeraj odber cerpadla tak sa mi zda ze na cerpadlo je 7,5A co je dost vela na poruchu cerpadla skor asi skrat na kabloch ... A mozno som len mimo ... 
-
joco666
neviem nezda sa mi to ze to je cerpadlo lebo minule mi to spravilo a od tedy som nabehal neakych 700k a nic a teraz bum vypalilo poistku z nicoho nic.bola tam 20A ma tam ist 30 potom som tam hodil 30 a vykoplo aj tu dalej som odpojil cerp dal som novu poistku a otocil klucikom nic napojil som cerp dal poistku a nakopol auto a ide teraz hmm
-
alino
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 24 Okt 2007, 12:00
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Budeš mať najskôr skrat na prívodoch a pripojení k čerpadlu. Motorček ak by aj zostal zaseknutý nebude mať odber 30A. Vyzerá to na čistý skrat plus-kostra. Dobre si prekontroluj tie prívody hlavne tam kde sa dotýkajú kostry.joco666 napísal:neviem nezda sa mi to ze to je cerpadlo lebo minule mi to spravilo a od tedy som nabehal neakych 700k a nic a teraz bum vypalilo poistku z nicoho nic.bola tam 20A ma tam ist 30 potom som tam hodil 30 a vykoplo aj tu dalej som odpojil cerp dal som novu poistku a otocil klucikom nic napojil som cerp dal poistku a nakopol auto a ide teraz hmm
-
joco666