NASTAVENIE ANGEL EYES DO ĽAVA A PRAVA POMOc
Moderátori: dulo, buci_vectra
NASTAVENIE ANGEL EYES DO ĽAVA A PRAVA POMOc
AHOJTE otazočka ako mam nastaviť angel eyes do stran lebo som s toho jeleň. NEviem či sa to nastavuje takym ozubenym kružkom alebo ako?????????????????????????? MAM VECTRU r.v.98
- dertypek
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 05 Júl 2009, 18:29
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
poradim ti len jedno chod do nejakeho servisu a robia to napr aj u nas v topolcanoch a stoji to asi 10 E .... (alebo 15 uz neviem ) ... nastavuje sa to takym zariadenim do ktoreho svieti ten svetlomet a nastavia sa uhle ako to ma svietit ... potom nemusis vymyslat ze ako na to ... j a daj sem ako ti to cele vypada a co kde si jako dal a kupil
Opel Vectra B 1998 2.0 DTI ,x20dth , digi. klima , tempomat , 4x airbag , abs , vyhrievane zrkadla......
ano len že ja nepotrebujem aky uhol atď ale ako sa to robi akym koliskom a takdertypek napísal:poradim ti len jedno chod do nejakeho servisu a robia to napr aj u nas v topolcanoch a stoji to asi 10 E .... (alebo 15 uz neviem ) ... nastavuje sa to takym zariadenim do ktoreho svieti ten svetlomet a nastavia sa uhle ako to ma svietit ... potom nemusis vymyslat ze ako na to ... j a daj sem ako ti to cele vypada a co kde si jako dal a kupil
A tažko je len odpovedať? Asi od toho je forum nie???macil napísal:Rasty a máš vôbec predstavu koľko je typov a výrobcov AE pre VeBe? To chceš aby ti tu niekto teraz popisoval všetky, čo sú na trhu? Ak chceš pomôcť, nauč sa v prvom rade pýtať.
A vôbec, čo ti bráni postaviť auto proti stene, rozsvietiť a skúšať točiť a sledovať kam sa sv. lúč hýbe?
napr. tazko je radit nemluvnatam (male dieta co nevie hovorit) a nesvojpravnym obcanom.
ako sa svetla nastavuju je na nich nakreslene takymi obrazkami. ak nie, tak v montaznom navode. ak nie, tak treba sa obratit na toho, kto ti ich predal.
ak na svetlach su kadejake kolecka, tak ich je treba s citom tocit, inaksie sa ti take svetlo rozsype.
este jedna rada - na Vectra B dost zavisi, v akej polohe si dotiahol upevnujuce skrutky svetla - napr. tie 2 horne - podla toho svetlo svieti rozlicnymi smermi
ako sa svetla nastavuju je na nich nakreslene takymi obrazkami. ak nie, tak v montaznom navode. ak nie, tak treba sa obratit na toho, kto ti ich predal.
ak na svetlach su kadejake kolecka, tak ich je treba s citom tocit, inaksie sa ti take svetlo rozsype.
este jedna rada - na Vectra B dost zavisi, v akej polohe si dotiahol upevnujuce skrutky svetla - napr. tie 2 horne - podla toho svetlo svieti rozlicnymi smermi
- macil
- Admin
- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Keď nie je na čo, tak ťažko. Možno by ti pomohlo, keby si si prečítal pravidlá, lebo zatiaľ ani jeden tvoj príspevok neviedol k riešeniu problému. Doteraz si nebol schopný napísať ani len výrobcu svetiel. Nemýľ si fórum s guľou na veštenie.rastykSO napísal:...A tažko je len odpovedať? Asi od toho je forum nie???
Napokon, ty žiadaš o radu, no asi o ňu príliš nestojíš.
-
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 18 Sep 2009, 12:10
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
.....chlapi kľuuuuud...však mu nejako poradíme-tak ako už bolo povedané, tak si pristav auto oproti stene-garáži,priprav si potrebné náradie-ja som mal na mojich AEsoch dve veľkosti kľúčov a to 4 na tlmených na výšku a 10 na diaľkových.Okrem toho mám na nastavovanie svietenia do strán také to ozubené koliesko so šrubkou v strede,tá prosím pekne slúži na bočné nastavenie tlmených-ale pozor-ak ti nejde dostatočne nastaviť výška tlmených,tak reguluj nastavenie svetla aj tým,že nastavíš jeho svietenie do strán,čo tiež pridáva na výške-včera som sa o tom sám presvedčil po tom,ako som už bol zúfalý z toho,že mi vyskakuje tá "čapovitá" šrubka na nastavovanie.Potom som ju pekne len musel vykrútiť,dať naspať do držiaka a znovu.Nakoniec som systémom pokus-omyl došiel na to bočné nastavovanie,no a teraz je všetko ako má byť.Tak vyskúšaj-ak je ti niečo nejasné,tak skús konkretizovať svoj problém-a určite ti niekto pomôže-tak ako v mnohých prípadoch aj mne-ked som nevedel analyzovať brzdový kotúč vpredu na VEBE-a zistil som,že je z BMW M3-vďaka radám na OPELCLUBe.Ved za pýtanie nič nikto nepýta
Lenže ja potrebujem nastavieť len bočne svietenie a nie hore doleiurai napísal:napr. tazko je radit nemluvnatam (male dieta co nevie hovorit) a nesvojpravnym obcanom.
Konečne nejaky normalny Oplak, velmi pekne ti dakujem za radu presne to som potreboval, ešte raz VĎAKAonigof napísal:.....chlapi kľuuuuud...však mu nejako poradíme-tak ako už bolo povedané, tak si pristav auto oproti stene-garáži,priprav si potrebné náradie-ja som mal na mojich AEsoch dve veľkosti kľúčov a to 4 na tlmených na výšku a 10 na diaľkových.Okrem toho mám na nastavovanie svietenia do strán také to ozubené koliesko so šrubkou v strede,tá prosím pekne slúži na bočné nastavenie tlmených-ale pozor-ak ti nejde dostatočne nastaviť výška tlmených,tak reguluj nastavenie svetla aj tým,že nastavíš jeho svietenie do strán,čo tiež pridáva na výške-včera som sa o tom sám presvedčil po tom,ako som už bol zúfalý z toho,že mi vyskakuje tá "čapovitá" šrubka na nastavovanie.Potom som ju pekne len musel vykrútiť,dať naspať do držiaka a znovu.Nakoniec som systémom pokus-omyl došiel na to bočné nastavovanie,no a teraz je všetko ako má byť.Tak vyskúšaj-ak je ti niečo nejasné,tak skús konkretizovať svoj problém-a určite ti niekto pomôže-tak ako v mnohých prípadoch aj mne-ked som nevedel analyzovať brzdový kotúč vpredu na VEBE-a zistil som,že je z BMW M3-vďaka radám na OPELCLUBe.Ved za pýtanie nič nikto nepýta