NASTAVENIE ANGEL EYES DO ĽAVA A PRAVA POMOc

Moderátori: dulo, buci_vectra

rastykSO

NASTAVENIE ANGEL EYES DO ĽAVA A PRAVA POMOc

Príspevok od používateľa rastykSO »

AHOJTE otazočka ako mam nastaviť angel eyes do stran lebo som s toho jeleň. NEviem či sa to nastavuje takym ozubenym kružkom alebo ako?????????????????????????? MAM VECTRU r.v.98
Etcher
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 09 Máj 2007, 11:39
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa Etcher »

Ja ti asi neporadim,ale chcel by som sa ta opytat ci si mal nejake problemy pri montáži a aké si použil. Diky cau
Používateľov profilový obrázok
dertypek
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 05 Júl 2009, 18:29

Príspevok od používateľa dertypek »

poradim ti len jedno chod do nejakeho servisu a robia to napr aj u nas v topolcanoch a stoji to asi 10 E .... (alebo 15 uz neviem :D ) ... nastavuje sa to takym zariadenim do ktoreho svieti ten svetlomet a nastavia sa uhle ako to ma svietit ... potom nemusis vymyslat ze ako na to ... j a daj sem ako ti to cele vypada a co kde si jako dal a kupil :)
Opel Vectra B 1998 2.0 DTI ,x20dth , digi. klima , tempomat , 4x airbag , abs , vyhrievane zrkadla......
rastykSO

Etcher napísal:Ja ti asi neporadim,ale chcel by som sa ta opytat ci si mal nejake problemy pri montáži a aké si použil. Diky cau
montaž bola bez problemov, čas montaže cca 2 hod
rastykSO

dertypek napísal:poradim ti len jedno chod do nejakeho servisu a robia to napr aj u nas v topolcanoch a stoji to asi 10 E .... (alebo 15 uz neviem :D ) ... nastavuje sa to takym zariadenim do ktoreho svieti ten svetlomet a nastavia sa uhle ako to ma svietit ... potom nemusis vymyslat ze ako na to ... j a daj sem ako ti to cele vypada a co kde si jako dal a kupil :)
ano len že ja nepotrebujem aky uhol atď ale ako sa to robi akym koliskom a tak
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

Rasty a máš vôbec predstavu koľko je typov a výrobcov AE pre VeBe? To chceš aby ti tu niekto teraz popisoval všetky, čo sú na trhu? Ak chceš pomôcť, nauč sa v prvom rade pýtať.
A vôbec, čo ti bráni postaviť auto proti stene, rozsvietiť a skúšať točiť a sledovať kam sa sv. lúč hýbe?
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
rastykSO

macil napísal:Rasty a máš vôbec predstavu koľko je typov a výrobcov AE pre VeBe? To chceš aby ti tu niekto teraz popisoval všetky, čo sú na trhu? Ak chceš pomôcť, nauč sa v prvom rade pýtať.
A vôbec, čo ti bráni postaviť auto proti stene, rozsvietiť a skúšať točiť a sledovať kam sa sv. lúč hýbe?
A tažko je len odpovedať? Asi od toho je forum nie???
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

napr. tazko je radit nemluvnatam (male dieta co nevie hovorit) a nesvojpravnym obcanom.

ako sa svetla nastavuju je na nich nakreslene takymi obrazkami. ak nie, tak v montaznom navode. ak nie, tak treba sa obratit na toho, kto ti ich predal.

ak na svetlach su kadejake kolecka, tak ich je treba s citom tocit, inaksie sa ti take svetlo rozsype.

este jedna rada - na Vectra B dost zavisi, v akej polohe si dotiahol upevnujuce skrutky svetla - napr. tie 2 horne - podla toho svetlo svieti rozlicnymi smermi
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

rastykSO napísal:...A tažko je len odpovedať? Asi od toho je forum nie???
Keď nie je na čo, tak ťažko. Možno by ti pomohlo, keby si si prečítal pravidlá, lebo zatiaľ ani jeden tvoj príspevok neviedol k riešeniu problému. Doteraz si nebol schopný napísať ani len výrobcu svetiel. Nemýľ si fórum s guľou na veštenie.
Napokon, ty žiadaš o radu, no asi o ňu príliš nestojíš.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
onigof
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 18 Sep 2009, 12:10

Príspevok od používateľa onigof »

.....chlapi kľuuuuud...však mu nejako poradíme-tak ako už bolo povedané, tak si pristav auto oproti stene-garáži,priprav si potrebné náradie-ja som mal na mojich AEsoch dve veľkosti kľúčov a to 4 na tlmených na výšku a 10 na diaľkových.Okrem toho mám na nastavovanie svietenia do strán také to ozubené koliesko so šrubkou v strede,tá prosím pekne slúži na bočné nastavenie tlmených-ale pozor-ak ti nejde dostatočne nastaviť výška tlmených,tak reguluj nastavenie svetla aj tým,že nastavíš jeho svietenie do strán,čo tiež pridáva na výške-včera som sa o tom sám presvedčil po tom,ako som už bol zúfalý z toho,že mi vyskakuje tá "čapovitá" šrubka na nastavovanie.Potom som ju pekne len musel vykrútiť,dať naspať do držiaka a znovu.Nakoniec som systémom pokus-omyl došiel na to bočné nastavovanie,no a teraz je všetko ako má byť.Tak vyskúšaj-ak je ti niečo nejasné,tak skús konkretizovať svoj problém-a určite ti niekto pomôže-tak ako v mnohých prípadoch aj mne-ked som nevedel analyzovať brzdový kotúč vpredu na VEBE-a zistil som,že je z BMW M3-vďaka radám na OPELCLUBe.Ved za pýtanie nič nikto nepýta :lol:
rastykSO

iurai napísal:napr. tazko je radit nemluvnatam (male dieta co nevie hovorit) a nesvojpravnym obcanom.

ako sa svetla nastavuju je na nich nakreslene takymi obrazkami. ak nie, tak v montaznom navode. ak nie, tak treba sa obratit na toho, kto ti ich predal.

ak na svetlach su kadejake kolecka, tak ich je treba s citom tocit, inaksie sa ti take svetlo rozsype.

este jedna rada - na Vectra B dost zavisi, v akej polohe si dotiahol upevnujuce skrutky svetla - napr. tie 2 horne - podla toho svetlo svieti rozlicnymi smermi
Lenže ja potrebujem nastavieť len bočne svietenie a nie hore dole
rastykSO

onigof napísal:.....chlapi kľuuuuud...však mu nejako poradíme-tak ako už bolo povedané, tak si pristav auto oproti stene-garáži,priprav si potrebné náradie-ja som mal na mojich AEsoch dve veľkosti kľúčov a to 4 na tlmených na výšku a 10 na diaľkových.Okrem toho mám na nastavovanie svietenia do strán také to ozubené koliesko so šrubkou v strede,tá prosím pekne slúži na bočné nastavenie tlmených-ale pozor-ak ti nejde dostatočne nastaviť výška tlmených,tak reguluj nastavenie svetla aj tým,že nastavíš jeho svietenie do strán,čo tiež pridáva na výške-včera som sa o tom sám presvedčil po tom,ako som už bol zúfalý z toho,že mi vyskakuje tá "čapovitá" šrubka na nastavovanie.Potom som ju pekne len musel vykrútiť,dať naspať do držiaka a znovu.Nakoniec som systémom pokus-omyl došiel na to bočné nastavovanie,no a teraz je všetko ako má byť.Tak vyskúšaj-ak je ti niečo nejasné,tak skús konkretizovať svoj problém-a určite ti niekto pomôže-tak ako v mnohých prípadoch aj mne-ked som nevedel analyzovať brzdový kotúč vpredu na VEBE-a zistil som,že je z BMW M3-vďaka radám na OPELCLUBe.Ved za pýtanie nič nikto nepýta :lol:
Konečne nejaky normalny Oplak, velmi pekne ti dakujem za radu presne to som potreboval, ešte raz VĎAKA
dertypek
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 05 Júl 2009, 18:29

Príspevok od používateľa dertypek »

ty voe sak ti to hore chalani napisali len on ti rozobral jak malemu jojovi :P ...
Opel Vectra B 1998 2.0 DTI ,x20dth , digi. klima , tempomat , 4x airbag , abs , vyhrievane zrkadla......
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - ELEKTRO"