Mam tam operacny system windows xp verzia 2002 servis pack 3,
ale skusal som to na stolovom kompe co mam doma ma ten isti windovs a tam to v pohode fakči.Skusal som aj dulov prevodnik a tiez my nefungoval to bude daco v notebooku ale co to neviem??? :?
a co chces mat na notebooku USB 1.0 ako v pocitacoch z 90tych rokov 20. storocia? ... skus polozit otazku este raz, bo dako som nepochopil co vlastne chces, ci pomoct, alebo polutovat.
別のブランド
OPEL ASTRA H SW 1.7 CDTI ENJOY - ex
OPEL CORSA C 1.2 COSMO - ex
OPEL CORSA B 1.0 CITY - ex
zdravim zakupil som si ob2 kabel aj s adapterom na obd1 ale prislo mi k tomu zle cd a nemam k tomu drivery... Tak sa chcem spytat ci tu niekto k tomu nieco take nema a aj nejaky software na opel ale aby tam bola aj calibra rv 1990 . Nema niekto nieco take? diki
chyba bude vo firmware ktory je
nahrany v interfaci. Trebalo by ho prehrat bud na starsu verziu a potom na
novsiu alebo priamo na nejaku novsiu verziu.
Toto mi napisal jeden tipek ktory kable predava.Ja by som sa chcel spytat ci mi nevie niekto poradit ako to mam zrobit???A ci to fakt moze byt toto
Ahoj Swabel. pred časom sme si pisali aj telefonovali ohladne OP Com. Mam už OP Com asi verziu 1.33 a auta su tam do roku 2008. Ako to tu citam tak asi máš novší firmware aj software. Máš ho dobre overený a preskúšaný ? Ide mi hlavne o Astru G ktorú mám ja . Ak máš pozitívne skúsenosti tak napíš prípadne daj tip kde stiahnuť ten tvoj novší a možno lepší software prípadne firmware. Čeština by tiež nebola od veci... Dík.
Vcera som zo swablom riesil ten moj notebook aj s kablom neslo to nijak raz aj dal novy firmware slo ale iba v jeho hapecku.Dnes som preinsatloval windows aj formatoval disk,tak ako mi poradil a prve co som skusal bol naistalovat op com aj kabel a NIC a takze sme zo swablom skonstatovali ze chyba je vnotebooku.tak ze som ho kupil zbytocne :evil: :evil:
bukelo napísal:ved calibra je podporovana v OP-COM-e .. nenasiel si tvoj kod motora v novsom rocniku, trebars 91-92-93-94? ak hej, tak ti to na 99% pojde.
a nieje nahodou opcom obd II kabel?? lebo calibra ma OBD I.