Brzdy
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Svano
Brzdy
caute xcem sa opytat ci by nahodou v kludnom stave nemala byt aspon nejaka mala viditelna medzierka medzi kotucom a platnickou.....
pretoze mne sa dotykaju a to keby vlastne stale jemne brzdilo nie?
cim by to mohlo byt ze platnicky dostatocne neodstupia od kotuca pri uvolneni brzdoveho pedalu..vsimol som si to teraz ked mi jemne zacali piskat brzdy aj kotuce mam celkom dost horuce
cim by to mohlo byt ze platnicky dostatocne neodstupia od kotuca pri uvolneni brzdoveho pedalu..vsimol som si to teraz ked mi jemne zacali piskat brzdy aj kotuce mam celkom dost horuce
- RASTY
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Apr 2006, 06:58
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
to je bullshit... mas to tak , ako to maa byt... dosticka je od kotuuca odtlacana jemnym vykivom kotuuca,, no tento vykiv je volnym okom neviditelnyy,,, a samozrejme poklesom tlaku v brzdnom systeme,,, kedze vtedy prave nedrzis pedal... asi tolko... takze to mas ok... :-)
1. Vectra C GTS 1,9 CDTI Z 19 DTH, 110 kw
-
iurai
Re: Brzdy
ked Ti brzdy piskaju:Svano napísal:caute xcem sa opytat ci by nahodou v kludnom stave nemala byt aspon nejaka mala viditelna medzierka medzi kotucom a platnickou.....
1) ked piskaju najma do zakruty, tak ide o volu loziska kolesa
2) odpor v hydraulike - povrch brzdoveho piestika zaspineny alebo poskrabany
3) odpor v mechanike - spina brani lahkemu pohybu oblozenia vzhladom na brzdovy strmen
- ivo
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Apr 2008, 18:12
- Auto: Vectra B
no a takto brzdi to tiez niekomu tak slabo ako mne lebo isiel som na fiat panda a len trochu som tukol na brzdu a skoro som si rozbil hlavu o volant neviem ci to neni koli abs lebo aj znami ktori maju fabiu rs alebo nissan im to tiez slabo brzdi co spominali
Je - ford mondeo estate ZETEC-S 2,2 tdci , chip , eibach
EX - vectra B X20DTH caravan - uz je u oca , radsej nez predat za paaaaar šupov
EX - vectra B X20DTH caravan - uz je u oca , radsej nez predat za paaaaar šupov
-
iurai
- Kat
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Okt 2007, 10:56
vectra B ma jedny z najlepsich seriovo montovanych brzd vobec...ivo napísal:no a takto brzdi to tiez niekomu tak slabo ako mne lebo isiel som na fiat panda a len trochu som tukol na brzdu a skoro som si rozbil hlavu o volant neviem ci to neni koli abs lebo aj znami ktori maju fabiu rs alebo nissan im to tiez slabo brzdi co spominali
mne to brzdi jak šľak
Vlado Kat
Vectra B Caravan 2.0 DTI (X20DTH) 16V 74kw r.v. 1998
viac na: http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=5554
- Kat
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Okt 2007, 10:56
no netvrdim ze najlepsie...RASTY napísal:noo, to by som netvrdil,, podla mňa je vela aut s oveľa lepšími brzdami... vectra nieje žiaden priebojník,, myslím vebinu...
a posudit to mozem len na zaklade svojich skusenosti z autami v ktorych som sedel
ale podla mna ma velmi dobre brzdy
Vlado Kat
-
iurai
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
kazda patnička sa jemne dotyka kotuca a jemne suchanie pri zatoceni kola naprazdno je uplne ok 
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
iurai
obcas sa aj na zlych zimnych pneu podari na Vectre dobre zabrzdit :-(
http://ivrai.szm.sk/tojealeradost/
http://ivrai.szm.sk/tojealeradost/
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
gratulujem, a daj vediet kolko ti da poistovna
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
sheriff4
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 10 Aug 2009, 22:25
brzdy
Chcem sa spytat, mam vectru b 96 rocnik 1.6i 16v, a nejak mi blbnu brzdy. Ked auto stoji dlhsie ako dva dni tak pri brzdeni hlasno suchaju a nebrzdia az na 5-6 krat. V servise mi povedali ze to moze byt koroziou, ze po tych 2 dnoch nepouzivania mozu trochu zakoroziovat a potom zakial sa to vysucha tak to trva tych 5-6 krat. Moze to byt tym teda?? a este celkovo mi brzdia slabo. V inych autach len trosku zatlacim pedal bez nejakej sily a umna musim silno zatlacit aby zacala brzdit poriadne. Doste je taky tvrdy pedal. Kvapalina bola menena, aj hlavny brzdovy valcek. Neviete co by to mohlo byt ine? Tie kotuce su skoro ako nove. Neopotrebovane. dakujem
opel vectra b 1.6 16v r.96
-
iurai
-
sheriff4
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 10 Aug 2009, 22:25
No vsetko nove dat, to uz potom nove auto
Lebo na 14 rocnom sa vzdy nieco najde co by sa zislo vymenit
Ale ja som vcelku spokojny s mojou vectrou, chodievam na nej do Holandska kazdy druhy vikend, za dva dni urobim 1400km tam a 1400 spet a zatial som nemal ziadne vaznejsie problemy,akurat stymi brzdami ze su slabsie a na dialnici sa to nemusi oplatit niekedy, a pneumatikami a diskami, trase mi trosku volant,ale disky su v predli a aj pneumatiky, budem musiet vymenit oboje
a tiez aj oleja mi dost zere ale uz som si zvykol a aj som sa docital ze je to u mojho motora normlane, aj ked pol litra oleja na 2000 km je asi dost, nie?
opel vectra b 1.6 16v r.96