pise ze po sekunde zhasol podla mna to moze byt krokac tiez mi to robilo.skus nastartovat so stlacenym plynovim pedalom ak motor pojde treba vycistit krokovy motorcek ak nie hladat chybu indeiurai napísal:ked nevies nastartovat, to nie je chyba volnobehu, ako to tu spravidla riesiakras napísal:Čaute!
Aj ja mám niečo podobnú chybu ako tu ostatný. Mám Vectru B 97 X18XE a včera večer som išiel domov autom a motor zhasol. Rozsvietli sa kontrolky a potom som ani nevedel naštartovať auto lebo vždy mi po sekunde zhasol. Čakal som trošičku a potom som už vedel naštartovať a ani kontrolka motoru sa mi už nesvietila. Teraz bezchybne ide. Čo to môže byť?
doporucujem vyblikat chyby - postup si pohladaj
motor sa vypne pocas jazdy
Moderátori: dulo, buci_vectra
- lubo098
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Sep 2008, 17:46
- Auto: Iná značka
vectra a jeden pes uz je prec, ostala zena, dva psy pes a dcera...
-
kras
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 26 Júl 2007, 10:50
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Ale odvtedy auto funguje bezchybne. Dneska som bol u autemechanika on si urobil diagnostiku a potom diagnostika vypísala nejekú chybu s váhou vzduchu. On to prečistil a potom diagnostika žiadnú chybu nevypísala, ale potom tam ešte niečo babral a povedal mi že vlastne váha vzduchu funguje len tie namerané údaje sú zlé. Zatial sme nechali všetko takto a keď niečo bude tak možno že to treba vymeniť. Kolko to môže stať?
VeBe 1,8l 16v, X18XE ???
-
Keysi
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Sep 2009, 20:53
- Auto: Vectra C
- Kontaktovať používateľa:
dobra rada a to ma nenapadlo a bola to trefa do cierneho, esteze som otvoril tuto temu... dikySignum napísal:Problem moze byt aj v prasknutej prechodovej hadici medzi sanim a skrtiacou klapkou ,pripadne v podtlakovych hadickach.
Opel VECTRA C Caravan, r.v.2006 , 1,9 CDTI 110kw/150 HP
Opel VECTRA B, r.v.1996 , 1,6i 16V 74kw/101 HP
Opel VECTRA B, r.v.1996 , 1,6i 16V 74kw/101 HP