Poraďte mi, mám prvý krát opel
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
lapin22
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 24 Dec 2009, 16:34
- Auto: Vectra B
No takže záhada je vyriešená. Je to všetko spôsobené chybným termostatom. Ešte som ho nemenil lebo musím asi zhodiť aj rozvody a to budem robiť až pri výmene vačky.
Ale keď som auto asi 10 min. potúroval na mieste teplota sa zodvihla, aj ručička na palubovke sa zodvihla dokonca nad 90 stupňov a čuduj sa svete už aj so stredných fukárov išiel teplý vzduch. Asi to do stredu pustí až keď je auto zohriate na prevádzkovú teplotu. Tak to som ešte nezažil...
Má niekto skúsenosti z výmenou termostatu na astre F 1.4 ?
Ale keď som auto asi 10 min. potúroval na mieste teplota sa zodvihla, aj ručička na palubovke sa zodvihla dokonca nad 90 stupňov a čuduj sa svete už aj so stredných fukárov išiel teplý vzduch. Asi to do stredu pustí až keď je auto zohriate na prevádzkovú teplotu. Tak to som ešte nezažil...
Má niekto skúsenosti z výmenou termostatu na astre F 1.4 ?
-
iurai
dnes som sa pozrel do prirucky k Vectra B ohladom strednych vyduchov kurenia
verzia 95 a 96 pise: studeny alebo "trocha zohriaty" vzduch, k bocnym vyduchom pisu studeny alebo zohriaty vzduch
verzia 99 uz pise studeny alebo zohriaty vzduch.
zaujimalo by ma tiez, ze ci to je alebo bolo konstruovane na dosiahnutie studensieho "osviezujuceho" vzduchu
verzia 95 a 96 pise: studeny alebo "trocha zohriaty" vzduch, k bocnym vyduchom pisu studeny alebo zohriaty vzduch
verzia 99 uz pise studeny alebo zohriaty vzduch.
zaujimalo by ma tiez, ze ci to je alebo bolo konstruovane na dosiahnutie studensieho "osviezujuceho" vzduchu