Vectra B 1,8 - Hudba vs Baterka

Moderátori: dulo, buci_vectra

Kajo
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
Auto: Astra G

Príspevok od používateľa Kajo »

"takže napr. prístrojovka si "zlepší" kostru cez signálové audio káble k zosíku"

- toto som napísal skoro úplne na začiatku. Ukostri poriadne prístrojovku.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
coolerman
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 29 Jún 2007, 20:36
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa coolerman »

Poviem vam moje postrehy ,v aute som mal uz GZNA 1.2500,aj GZPA 1.4000 aj LRX2.9 a teraz mam na konec HERTZ EP2x, Baterku mam Vartu 74 aH,mal som kable : na plus aj minus 2 spojene 4mm lankove kable vsetko v pohode ale napr GZPA 1.4000 nesiel naplno , tie kable mali maly prierez ,nahodil som 50mm vykon sa zvysil ale hudbu som mohol pocuvat akurat s nastartovanym motorom ,pretoze to za 15 minut vybili bateriu ,po troch rokoch pouzivania baterie (ziadne hudobne merania )mam 2x hertz EP2x a po pol hodine sa autoradio vypne a nenastartuje ,minule som si vsimol ze ked stojim na krizovatke a pocuvam hudbu priblizne na 75% tak mi blikaju vsetkz svetla :),bratovi som robil hudbu do auta a dal som mu 20mm kabel na 400W,moja rada daj si prosim ta hrubsi kabel , plusovy kabel napoj priamo z baterky a minusovy si najdi bud v kufry alebo pod sedackami a poriadne upevni ,55ah bateria v pohode zvladne zosik co mas ale ked ma viac rokov tak to nezvladne ,taka db dragova bateria ma zivotnost tak 1-2 roky a viac nie :)
1,8 85KW,nejaka hudba - Memphis MP66 ,GZTC 2165T ,EP2X 2x ,ML 3000 ,Vieta cdv42d ,VIETA CTF-72
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - ELEKTRO"