a kto ti to tam robil daj firmu aby som vedel bo by som potreboval niečo pozrieť na riadení...jaromucha napísal:Chodím do Janíkoviec - nedávno mi robili výmenu rozvodov motora a spokojnosť je na mojej strane ako v cene a kvalitetaky69 napísal:počuj a kam si dávaš servisovať autíčko??jaromucha napísal:Nóóó ja som tam tiež chodieval a nemám z nich dobrý pocit - napr. nezistili že nemám vzduchový filter ( alebo ho tam nedali ? ) a stálo ma to cca 10 000 Sk ( čidlo množstva nasávaného vzduchu ) a podobné pikošky. Takže som s nimi sekol a vrele odporúčam vyhýbať sa tomuto servisu
autorizovaný servis
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
taky69
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Mar 2007, 21:27
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
dakedy Opel Astra F x14nz - c20nz
teraz VW Passat 1,9 PD a Opel Antara 2,0 4x4 - z20s
teraz VW Passat 1,9 PD a Opel Antara 2,0 4x4 - z20s
-
Mariok
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Júl 2007, 18:58
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Opel servis
Caute,
mate niekto osobne skusenosti v autorizovanom servise Opel v Trencine ?
na adrese :
M a H s.r.o.
Brnianska 1014
911 01 Trenčín
mate niekto osobne skusenosti v autorizovanom servise Opel v Trencine ?
na adrese :
M a H s.r.o.
Brnianska 1014
911 01 Trenčín
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Toto nie je o autorizovanom servise, ale nechcem zakladať nové vlákno.
Takže dnes mi v jednom košickom servise ukončili výmenu guľových čapov na ramenách, ktorá trvala od štvrtka minulého týždňa. Vlastne za cenu dvoch som dostal rovno štyri, aj keď prvé dva boli nanič, keďže z nich vytekala vazelína dierou v gumenej manžete. Servis menovať nebudem, keďže nemôžem dokázať, že manžety boli preseknuté pri montáži, aj keď to bolo jasné. Nasral, ma však prístup staršieho technika, ktorý ma pokladal za vola a v prípade druhej manžety tvrdil, že vazelína vyteká spod manžety preto, lebo je jej tam veľa, napriek tomu že samotná manžeta bola úplne spľasnutá. Až keď som ju chytil a zatlačil, tak uznal, že "no, dierka...". To už ma vytočil až do vývrtky a rozkričal som sa, že tá dierka tam nemá čo robiť a či mi po pol roku zaplatí výmenu nových čapov. Potom už bol ticho a len sa opýtal, či môžem prísť v pondelok, teda dnes ráno. Samozrejme, že som to ešte obkecal, že kvoli ich šlendriánstvu, si musím meniť program. Dnes mi teda vymenili aj ten druhý čap a ja som hneď upaľoval do garáže a poďho všetko, pre istotu, kontrolovať, keďže mi robili aj geometriu a pri tom som nebol.
A záver? Nikomu neverte, len sebe. Ak by som sa minulý štvrtok po "oprave" nezohol k prednému kolesu, tak jazdím s vytečenými čapmi a po pár mesiacoch ich mením znovu.
Takže dnes mi v jednom košickom servise ukončili výmenu guľových čapov na ramenách, ktorá trvala od štvrtka minulého týždňa. Vlastne za cenu dvoch som dostal rovno štyri, aj keď prvé dva boli nanič, keďže z nich vytekala vazelína dierou v gumenej manžete. Servis menovať nebudem, keďže nemôžem dokázať, že manžety boli preseknuté pri montáži, aj keď to bolo jasné. Nasral, ma však prístup staršieho technika, ktorý ma pokladal za vola a v prípade druhej manžety tvrdil, že vazelína vyteká spod manžety preto, lebo je jej tam veľa, napriek tomu že samotná manžeta bola úplne spľasnutá. Až keď som ju chytil a zatlačil, tak uznal, že "no, dierka...". To už ma vytočil až do vývrtky a rozkričal som sa, že tá dierka tam nemá čo robiť a či mi po pol roku zaplatí výmenu nových čapov. Potom už bol ticho a len sa opýtal, či môžem prísť v pondelok, teda dnes ráno. Samozrejme, že som to ešte obkecal, že kvoli ich šlendriánstvu, si musím meniť program. Dnes mi teda vymenili aj ten druhý čap a ja som hneď upaľoval do garáže a poďho všetko, pre istotu, kontrolovať, keďže mi robili aj geometriu a pri tom som nebol.
A záver? Nikomu neverte, len sebe. Ak by som sa minulý štvrtok po "oprave" nezohol k prednému kolesu, tak jazdím s vytečenými čapmi a po pár mesiacoch ich mením znovu.
-
wlassto