Display v Astre G
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
00Daywalker
Display v Astre G
Cawte xcel by som poradit ako je to s pripojenim radia CDR500...ked po zalozeni...pripojeni radio funguje ale nezobrazuje info na display...
Auto bolo kúpené uplne nové a povodne bez rádia...
Auto bolo kúpené uplne nové a povodne bez rádia...
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Neviem, či to bude ono, ale skús pri zapínaní rádia držať súčasne tlačidlá 6+4, alebo 5+3.
Naposledy upravil/-a macil v 25 Jún 2007, 14:21, upravené celkom 1 krát.
-
00Daywalker
-
00Daywalker
-
Takmerstarec
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 26 Jún 2007, 10:22
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Rovnake problemy
Myslim si, ze vsetci, ktori maju kupene Astry G po roku 2004 a zvazili, ze si neskor dokupia radio, cim usetrili pri kupe auta, maju teraz tento problem. Predpriprava je v aute urobena, displej je TID.macil napísal:Je možné, že v kabeláži ten prepoj vôbec nemáš. Bola tam už predpríprava?
Kupil som si tiez az teraz po roku a pol od kupy auta (Astra G rok vyroby 2005) radio VDO 2304 s EDI, aby sa dal pripojit displej. Postupoval som podla uz dost rozsireneho navodu od od pana pod znackou Marky; odkaz nan uviedol aj v tomto fore. Radio funguje, ovladanie z volantu nemam, takze nepotrebujem aby fungovalo (budem ho asi riesit IR kabelom a montovatelnym ovladanim k tomuto radiu; zatial nemaju v Molpire kabel), zosilnovanie na signal od tachometra funguje. Je podozrenie, ze je potrebne nastavit funkciu komunikacie displeja s radiom v ECU, alebo jednoducho nastavit, ze radio uz existuje. Help !
-
00Daywalker
Predpriprava tam bola len sa tam vlastne zasunulo radio CDR500 a vravim radio slo a display nie... Chlapci keby bol nejaky navod ako to skusit urobit a podrobnejsie rozpisany tak by som vam bol nesmierne vdacny...
Ozaj este po telefonate do Servisu opel spominali nejaku poistku ze tam treba dat alebo nico take...
Ozaj este po telefonate do Servisu opel spominali nejaku poistku ze tam treba dat alebo nico take...
-
Takmerstarec
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 26 Jún 2007, 10:22
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
V Polsku by to mali vediet, v Gliwice urcite.
Asi pojdeme do Polska, tam na to vraj urobia v servisoch zdarma. Vynatok z odbornych webovych stranok pana z Lublina:00Daywalker napísal:Predpriprava tam bola len sa tam vlastne zasunulo radio CDR500 a vravim radio slo a display nie... Chlapci keby bol nejaky navod ako to skusit urobit a podrobnejsie rozpisany tak by som vam bol nesmierne vdacny...
"Niektóre nowe Ople sprzedane bez radia mają
zablokowaną funkcję pracy wyświetlacza z radiem.
Aby ją uaktywnić trzeba pojechać do serwisu Opla,
tam to zrobią, niestety odpłatnie. Samemu to trudno
przeskoczyć, wymaga sporego doświadczenia i szczęścia
aby nie uwalić wyświetlacza, a jak samochód jest
na gwarancji to można tylko sobie narobić problemu."