ABS a TC
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Okt 2009, 18:59
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
caute mam podobny problem a moja diagnostika OP COM mi vyhodila toto:
pred dvomi tyzdnami:
OP-COM 081016 - PC based diagnostic tool
Please add your workshop
name in the settings window
OP-COM - KW81 Communication Window> 1996|Astra-F|Chassis|ABS-2E
Total number of fault codes: 1
00047 - Rear Right Wheel Sensor Open Circuit
Not present
DNES:
Please add your workshop
Total number of fault codes: 3
00046 - Rear Right Wheel Sensor Bad Signal
Not present
Not present
00055 - Replace Electronic Control Unit (ECU)
Not present
popri tom ako som daval refresh tak sa mi pri chybe 47 a 55 menilo z NOT Present na PRESENT. Viem si to prelozit ale ako to chapat? Dalsia vec, ked mi pri vsetkych troch pisalo not present a som nastartoval tak mi kontrloka nesvietila ale ked sa mi rozsvietila tak pri chybe 55 pisalo present ... co s tym?
pred dvomi tyzdnami:
Please add your workshop
Total number of fault codes: 1
Not present
DNES:
Please add your workshop
Total number of fault codes: 3
00046 - Rear Right Wheel Sensor Bad Signal
Not present
Not present
Not present
popri tom ako som daval refresh tak sa mi pri chybe 47 a 55 menilo z NOT Present na PRESENT. Viem si to prelozit ale ako to chapat? Dalsia vec, ked mi pri vsetkych troch pisalo not present a som nastartoval tak mi kontrloka nesvietila ale ked sa mi rozsvietila tak pri chybe 55 pisalo present ... co s tym?
perimaster napísal:00046 - Rear Right Wheel Sensor Bad Signal
Not present
Not present
Not present
alebo je zle cidlo na pravom zadnom kolese. alebo je problem v jeho kabelazi. alebo je problem s RJ ABS.
skus aspon chyby vymazat, potom pojazdit, ked znova zasvieti chyba ABS, vycitaj zase chyby
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Okt 2009, 18:59
- Kontaktovať používateľa:
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 26 Máj 2010, 12:36
poskakovanie rychlomeru
Ja len tak narychlo zapojim par skusenosti a postrehov, mne tiez poskakuje rychlomer a nasledne sa zapne tc, ale je to z dovodu toho, ze stojis na mieste, kolesa sa netocia, ale rychlomer ukaze napr chvilkovo 30km/h takze je jasne ze rj to berie ako smyk.. Ako to odstranit? ja som precistil a vyfukal naboj na lavom prednom kolese a zatial je to bez poskakovania.. :!: :?:
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 29 Aug 2009, 09:27
ABS
Ahojte. S kontrolkou ABS som mal tiez problem. Nakoniec som ho nasiel na konektory praveho kolesa. Nebola tam tesniaca gumicka, zatiekla voda a kontakty mali studeny spoj. Precistit, prestriknut kontaktolom, utesnit. Cibo.
kym sa to takto drzi, moze bytVitali napísal:No a je to tu ostalo teplo a ABS a TC mi znovu svieti.Nechápem ako to je možné,že celú zimu mi to nesvietilo a akonahle ostane teplo tak svietia aj kontrolky.To iste minulé leto svietilo a ked prišla zima tak v pohode.
a ak sa to zhorsi, treba novy snimac alebo cely naboj
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Jan 2009, 16:17
ja som mal podobny problem najprv to vypadalo sporadicky a neskor to padlo uplne ... napichol som diagnostiku a bolo to potvrdene pravy predny snimac. kupi som jazdenku od jedneho chlapika za 15e najazdil som stym 15 tis km a zatial ide
NEW GALLETTO, MPPS, GALLETTO 1250,LAUNCH DIAGUN ORIGO , VAGCOM origo, VAS,RENAULT CLIP,LEXIA, IMPA, XPROG,MAGICDASH XCAN,CANCOMMANDER,CARPROG,VAGPROG 2009, V PONUKE CESTINY A SLOVENCINY DO AUTOMOBILOV BMW IDRIVE, MK4, AUDI MMI, PEUGEOT CITROEN, VOLVO, CHIPTUNING, CHROMOVANIE , VTN TECHNOLOGIA a ine....
www.rktech.sk
www.rktech.sk
- Pecco
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 13 Dec 2009, 15:00
mne tiež svieti abs a dopracoval som sa k tomu že je chybne lave čidlo TC neviem čo je....... pytal som sa v servise tak samotne čidlo na moju astru f stoji 50eur a v šrotene mi jho davaju za 10 len je tam problem ako ho vymontovat chcek so to vybrat aj s držiakom ale drži to ako patri......chalani možem to šroubu na držiaku odvrtat nič s tym nepokazim?????? alebo mate nieko nejaky lepši sposob??,
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 22 Nov 2009, 19:36
- Auto: Astra J
mne to tiez robili s ABS. na pocitaci mi vyhodilo prave cidlo. Rozobral sa ten spoj, kde sa spaja konektor, precistil a bol na pol roka pokoj. Potom sa mi to objavilo zase. Tak som to iste spravil, rozobral, prefukol a odvtedy je zase klud. V prvom rade skuste dat na pc, ktore cidlo to je a predtym nez vyhodite zbytocne peniaze, troska sa s tym pohrat.
ASTRA J 1.7 DTS COSMO SPORTS TOURER
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
EX - ASTRA G 1.6 16V LPG, X16XEL
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
EX - ASTRA G 1.6 16V LPG, X16XEL