EGR a čidlá teploty.
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
fedor
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Máj 2008, 22:04
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
EGR a čidlá teploty.
Čaute. chcel by som sa spýtať,ako zistím či mi funguje EGR ventil.Či sa nezadiera.Vyčistil som ho,ale stále mi svieti kontrolka a vyblikáva mi chybu 0130.V servise mi vymenili lambda sondu(7200sk)ale kontrolka svieti ďalej.Niekedy zhasne,potom sa po nejakom čase rozsvieti.
Poraďte prosím.
A ešte by som chcel vedieť ako zistím správnu funkčnosť čidla teploty nasávaného vzduchu a čidla teploty vody.Dík Fedor
Mám Astru g 1,6 16v r.v 2002 typ motora Z16XE.
edited by moderator
Poraďte prosím.
A ešte by som chcel vedieť ako zistím správnu funkčnosť čidla teploty nasávaného vzduchu a čidla teploty vody.Dík Fedor
Mám Astru g 1,6 16v r.v 2002 typ motora Z16XE.
edited by moderator
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
Re: Poradte Astra G
ze ti ho pri vyssich otackach zatvori...fedor napísal:Čaute. chcel by som sa spýtať,ako zistím či mi funguje EGR ventil.Či sa nezadiera.
-
fedor
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Máj 2008, 22:04
re:Poradte Astra G
A ako zistím že mi ho pri vyšších otáčkach zatvorí?Ja som myslel či sa to nedá nejako premerať,keď je vymontovaný
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
Re: re:Poradte Astra G
tak napriklad ci nieje zaneseny, a ci ta sragora dokaze lahucko chodit, co ho otvara a zatvara...premerat neviem, mozno sa da, co ja viem...fedor napísal:A ako zistím že mi ho pri vyšších otáčkach zatvorí?Ja som myslel či sa to nedá nejako premerať,keď je vymontovaný
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Snímač teploty nasávaného vzduchu aj snímač teploty chl.kvapaliny, jedná sa vlastne o rovnakú súčiastku len v každom prípade inak zapúzdrenú. V oboch prípadoch jej odpor pri T=20°C je v intervale 2 až 3 kiloohmy a pri T=90°C je to 200 až 300 Ohmov.
A mimochodom. Prečo ja mám vymýšľať názvy vlákien za iných? Názov "Poraďte" vo mne prebúdza podmienený reflex mazania. :!:
A mimochodom. Prečo ja mám vymýšľať názvy vlákien za iných? Názov "Poraďte" vo mne prebúdza podmienený reflex mazania. :!:
-
marifonexu
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 30 Mar 2008, 16:17
chyba 0130
ahoj, ja som mal tiez tuto chybu a myslel som si ze to lambda ale nakoniec to bol zly svieckovi kabel a to sa prejavovalo ze mi auto islo na tri valce aj ja som lambdu vymenil a nic a ani zaslepenie nepomohlo. takze tak
-
jouzsi
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Sep 2008, 23:41
Keď sa mi nezohreje voda podľa budíka ani minimálne, možno po 50 kilometroch na 75 - 80 C, tak budem mať pokazený snímač teploty chladící kvapaliny podľa vás?macil napísal:Snímač teploty nasávaného vzduchu aj snímač teploty chl.kvapaliny, jedná sa vlastne o rovnakú súčiastku len v každom prípade inak zapúzdrenú. V oboch prípadoch jej odpor pri T=20°C je v intervale 2 až 3 kiloohmy a pri T=90°C je to 200 až 300 Ohmov.
-
matrix
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Mar 2008, 10:55
- Auto: Astra G
- Kontaktovať používateľa:
nachadza sa hned navrchu pod nasavacim potrubim od filtra. ide do neho kovova trubka a myslim ze gumena hruba hadica . Musis zhodit riadiacu jednotku, a sacie potrubie aby si sa k nemu dostaldusan1 napísal:a ako sa vimontuje AGR ventil z astri Y1.7DT a cim ho vicistim
Ak este nebudes stale vediet tak ti to mozem zajtra odfotit a hodit sem.
Astra G 1,7dTi 3dv. (2001)